Key Account Manager

Rental Group Machine er et av Norges største maskinutleieselskap med utleie av anleggsmaskiner, samt utstyr til bygg- og anleggsbransjen. Vi har en omfattende og moderne maskinpark og følger den teknologiske utviklingen i bransjen tett. Rental Group Machine er et selskap i utleiekonsernet Rental Group.

Rental Group er Nordens mest komplette aktør innen utleie av anleggsmaskiner, tunnelutstyr, tårnkraner og yrkesbiler til anleggsbransjen. Vår lidenskap for bærekraft ligger dypt forankret i alt vi gjør. Vi er forpliktet til å bidra til en mer miljøvennlig fremtid ved å tilby et bredt spekter av utleiemaskiner og -utstyr som er energieffektive, utslippsreduserte og ressurseffektive. Vi skiller oss ut med vårt dedikerte team av 80 egne mekanikere, samt faste og mobile verksteder som sikrer kontinuerlig vedlikehold av vår omfattende utstyr- og maskinpark. Alle våre 230 ansatte er opptatt av å levere moderne og velholdt utstyr, slik at våre kunder kan fokusere på å oppnå suksess i prosjektene sine.

I Rental Group har vi store vekstambisjoner i årene fremover, og vi vet at for å lykkes er vi avhengig av å ha et dedikert og faglig dyktig team som vil være med å bygge markedets beste utleieaktør videre! Vi ønsker derfor å øke vårt mangfold, og jobber kontinuerlig for å ansette de beste kandidatene! For å få til dette må vi ha et inspirerende arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter, og konkurransedyktige betingelser. Så hos oss er dette en selvfølge. Vi kan også garantere en trygg arbeidsgiver, med sterk finansiell løfteevne og vekstambisjoner i hele Norden. I 2022 omsatte Rental Group for 1,4 milliarder.

I Rental Group skal vi alltid være One Step Ahead!

FirmaRental Group Machine
FylkeViken
StedVikersund
Søknadsfrist08.10.2023

Vi søker KAM på tunge maskiner til Nordens mest komplette aktør innen utleie av maskiner og utstyr til anleggsbransjen!

Som KAM i Rental Group Machine skal du bidra til at større entreprenører kan optimalisere maskinkapasiteten i sine prosjekter. Du vil som KAM kunne tilby komplette løsninger som ivaretar behovet for fleksibilitet og effektiv prosjektstyring. Våre løsninger gjør at kundene kan velge prosjekter ut ifra risikoprofil og lønnsomhet, og videre unngå høy kapitalbinding i egen maskinpark.

Rental Group Machine utfører maskintransport og har lang erfaring med flytting av store maskiner og komplekse transportoppdrag i hele landet. Vi har også spisskompetanse knyttet til utvikling av spesialmaskiner og utstyr til eksplisitte operasjoner og formål.

Vår maskinpark er moderne og i svært god stand. Rental Group har et blant annet investert stort i fossilfrie anleggsmaskiner med levering i 2022 og 2023.

Som KAM skal du med systematisk markeds og salgsarbeid bidra til videre vekst både mot nye og eksisterende prosjekter.

Dersom du elsker salg, kundemøter og ønsker med strukturert engasjement å være med å videreutvikle Rental Group Machine til å bli den foretrukne samarbeidspartneren i bransjen, er dette stillingen for deg!

Send oss en søknad eller ta kontakt dersom det er noe du lurer på!

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:

 • Salg og oppfølging av egen portefølje
 • Planlegge leveranser og kundeaktiviteter sammen med prosjektledere
 • Markedsføringstiltak i samarbeid med Rental Group AS
 • Bistå med å utarbeide salgsstrategier, samt oppfølging av disse

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Erfaring med strategi- og markedsarbeid
 • Dokumenterbare resultater innen salg og langvarig kundetilfredshet
 • Erfaring med salg/utleie og bygg/anleggsprosjekter er en fordel
 • Kompetanse på tyngre anleggsmaskiner er en fordel

Personlige egenskaper:

 • Resultatorientert
 • Pålitelig og strukturert
 • Evnen til å handle raskt, samtidig som du tenker langsiktig

Vi tilbyr:

 • En spennende og variert arbeidshverdag i et selskap i sterk vekst og med solid eierstruktur
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Engasjerte og faglig dyktige kollegaer
 • Et uformelt og godt arbeidsmiljø

Kontaktpersoner:

Pål Brandvold
Daglig leder
paal.brandvold@rentalgroup.no
+47 950 39388

Silas Brown
Director of Sales and Marketing
silas.brown@rentalgroup.com
+46 734 399113

Søk stilling

Vis flere stillinger: