Foto: Enrico Veronese
Foto: Enrico Veronese

Kåret til Europas femte beste arbeidsplass

Torsdag kveld ble Norgeshus utropt til Europas femte beste arbeidsplass gjennom kåringen til Great Place To Work.

– Kåringen baserer seg på resultatene fra den årlige medarbeiderundersøkelsen sammen med en analyse av kulturen. Dette er utført av det internasjonale analyseselskapet Great Place To Work, heter det i en pressemelding.

– En av våre bærebjelker i Norgeshus, er at vi skal være best på folk. I dette legger vi mye, men én av parameterne er at vi skal legge til rette for at de ansatte skal kunne jobbe under så gode arbeidsforhold som mulig. Et godt arbeidsmiljø er sentralt for å lykkes med dette, og det har vi jobbet systematisk og målrettet med i mange år. Det å jobbe med arbeidsmiljø er en evig prosess, det er alltid noe som kan forbedres, samtidig er det viktig å glede seg over de resultatene vi oppnår. Denne utmerkelsen er en bekreftelse på at vi har oppnådd mye og at vi har mye å være stolt av sier Vivi Fuhr Hjelde, HR- og administrasjonssjef i Norgeshus i meldingen.

Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place To Work har fulgt Norgeshus tett i de årene de har samarbeidet.

–Tidligere i år havnet Norgeshus på en andreplass i den nasjonale kåringen. At de nå kan smykke seg med tittelen Europas femte beste arbeidsplass, er utrolig imponerende. Denne utmerkelsen er vel fortjent, for her er det mange som har jobbet veldig godt gjennom flere år, sier hun i meldingen.

Administrerende direktør i Norgeshus, Dag Runar Båtvik, er tydelig på at jobben som legges ned for arbeidsmiljøet er gull verdt.

– Vi vet at når folk trives gjør de en bedre jobb og vi får mer fornøyde kunder. Dette gjør at vi bygger stolthet! Som administrerende direktør i et selskap med over 1600 ansatte, er det gode arbeidsmiljøet noe av det jeg er mest stolt av. Jeg vet at arbeidet ikke er avsluttet. Det å skape gode arbeidsplasser er en kontinuerlig oppgave vi skal jobbe videre med, sier Båtvik.