Denne grenkutteren er en av mange hageredskaper som høytrykksspyleprodusenten Kärcher lanserer denne våren.

Kärcher satser stort på hagemaskiner

Kärcher er for de fleste først og fremst kjent for høytrykksspylere. Nå satser den tyske produsenten stort på hagemaskiner og kommer med en ny portefølje i disse dager.

Mange bruker denne tiden på å stelle i hagen, vi ønsker derfor å tilby komplette løsninger av høyeste kvalitet, sier salg- og markedssjef Geir-Inge Hanssen i Kärcher i en pressemelding.

Blant redskapene til hagen som Kärcher nå lanserer er gressklippere, løvblåsere, kantklippere, hekksakser, grensager og motorsager. Totalt lanseres 19 nye produkter. Noen av produktene er 18 volts batteriprodukter, mens andre er kraftigere 36 volts batteriprodukter.

– Vi beholder den gule fargen som Kärcher er kjent for. Vi jobber ellers mye med innovasjoner, og noe som er unikt innenfor dette segmentet er at du kan se gjenværende batteritid på maskinene. Dette gjør det lettere å planlegge arbeidet, sier Hanssen.

Vanning til hagen

Kärcher satser også for fullt innen vanning og vanningssystemer og lanserer en blant annet en vannpistol med ekstra trykk (waterbooster).

Han  forteller at det nå jobbes med å få produktene inn i ulike kjeder.

– I tillegg vil vi selge våre hageprodukter på nett. Dette er et marked vi ønsker å vokse oss store i, sier Hanssen.

Han innrømmer at det er mange etablerte merker innen hagesegmentet.

– Men markedet trenger økt konkurranse. Vi ønsker derfor å utfordre de etablerte aktørene, sier han.