Kalkylesjef

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaHercules Fundamentering
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist13.05.2018

Hercules er en enhet i NCC Industry AS og er en av Nordens ledende aktører innen fundamenteringsarbeid. Hercules har sin kjernevirksomhet innen spunt- og pelearbeider i infrastrukturprosjekter, samt industri og bolig.

Vil du være med og legge grunnlaget for fremtidens samfunn? I Hercules rigger vi oss for nye spennende prosjekter, og søker en forretningsorientert:

KALKYLESJEF, Hercules Fundamentering

Hercules befinner seg i en spennende utviklingsfase og vokser med markedet. Vi ser store mulighetsrom i tiden fremover med mange større prosjekter innen alt fra infrastruktur til bolig og næringsprosjekter. For å kunne svare på veksten i markedet skal vi styrke lederteamet med en kalkylesjef for Midt-Norge. Stillingen rapporterer til områdesjef.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt, og du må være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

For å lykkes som kalkylesjef er det avgjørende at du har:

  • Høyskoleutdannelse eller tilsvarende kompetanse opparbeidet gjennom arbeidserfaring
  • God kontraktsforståelse og dyktig på kontraktsoppfølging
  • Kunnskap om kalkulasjon og evnen til å arbeide systematisk og sporbart
  • Forretningsforståelse og entreprenørånd

Vi jobber tett sammen i tverrfaglige team, derfor må du trives sammen med andre mennesker og være involverende, samarbeidsorientert og ekte engasjert i det vi gjør. Gode skriftlig og muntlige egenskaper og at du kan beherske dataverktøy er en selvfølge.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Din arbeidsplass vil være ved Hercules sine kontorlokaler i Trondheim, og du må regne med noe reiseaktivitet.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss! Vår rådgiver i Headvisor, Torstein Sneisen, tlf. 918 88 186, kan kontaktes for en uforpliktende og fortrolig samtale. For mer informasjon om NCC og Hercules kan HR-sjef, Tove Hernes kontaktes på tlf. 907 25 032.

Kortfattet søknad med CV sendes til Headvisor - klikk her for å søke stillingen.

Søknadsfrist: snarest og senest 13. mai 2018.

Kontaktpersoner:

Torstein Sneisen
Senior rådgiver, Headvisor
+47 918 88 186
ts@headvisor.no

Tove Hernes
HR-sjef, NCC Industry AS
+47 907 25 032
tove.hernes@ncc.no

Vis flere stillinger: