Kalkulatør

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,6 milliarder (2020), og virksomheten har ca. 3 000 ansatte, hvorav 1 700 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeInnlandet
StedRudshøgda
Søknadsfrist27.05.2021

Til vår prosjektutviklingsavdeling søker vi en dyktig kalkulatør. Vi utfører primært prosjekter i Hamar, Lillehammer, Gjøvik og omlandskommunene, og har kontor på Rudshøgda med avdelingskontorer i Lillehammer og Gjøvik.

Vi har lange tradisjoner som både produksjonsbedrift og kundeorientert prosjektutvikler knyttet samen med høyt miljøfokus, digitalisering og bruk av nye prosesser. Vi er opptatt av samarbeid, involvering og kontinuerlig forbedring – dette er kjerneområder i utviklingen vår.

Arbeidsoppgaver

Som kalkulatør deltar du i kalkulasjonsprosessen for prosjektet. Tilbudsarbeid er en sentral del av jobben, og i samarbeid med andre skal du lage tilbudsgrunnlag kunden ikke ønsker å takke nei til. I dette arbeidet inngår blant annet å innhente og evaluere tilbud, innkjøpsplanlegging, tilrettelegge, kvalitetssikre og veilede. Du vil jobbe i team sammen med dyktige medarbeidere i Veidekke og leverandører/UE/rådgivere. Til stillingen kreves gode kunnskaper innenfor digitale verktøy og samhandlingsprosesser. Digitale verktøy som vi benytter i kalkulasjon er Archicad, Solibri, Map, Excel og Word. I tillegg må du vise klar forståelse for Veidekkes visjon, mål og verdigrunnlag.

Hvem er du?

Vi søker deg som har både en teoretisk bakgrunn og byggeteknisk erfaring. Vi tenker at følgende er sentrale områder du kjenner deg igjen i, trives med og utfordres av:

  • Godt humør, stå-på-vilje og liker å jobbe i team
  • Kreativ og strukturert
  • Teknisk utdanning. Erfaring kan kompensere for lavere utdanning
  • Allsidig erfaring fra byggprosjekter
  • Er kjent med totalentrepriser, samspillsentrepriser, generalentrepriser og hovedentrepriser
  • Erfaring fra entreprenør
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, i tillegg til aktiv bruk av digitale verktøy
  • Gode norskkunnskaper

Vi ønsker å få med deg som har tro på egen gjennomføringsevne. Du tar eierskap til prosjektene, ser muligheter, er resultatbevisst og kreativ. Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode idèer, godt samspill og involvering er sentrale tema hos oss. Du må ønske å utvikle deg selv og teamet du jobber i.

Kontaktperson

Bjørn Rusten

Telefon 415 11 250

Geirmund Østvold

Telefon 951 36 636

Søk stilling

Vis flere stillinger: