Kalkulatør

Syljuåsen AS er en entreprenør med lokalt eierskap og historie tilbake til 1947. Vårt hovedkontor er på Gjøvik. I tillegg til å ha lang erfaring som en tradisjonell entreprenør, er vi en betydelig utviklingsaktør lokalt og regionalt ved at vi utvikler og bygger egne prosjekter. I 2019 omsatte vi for 632 millioner med et årsresultat på 48 millioner. Antall ansatte er i dag 164. Vi baserer driften på egne ansatte og har et lærlingprogram som bidrar til å utdanne framtidige fagarbeidere.

Våre verdier preger bedriften og vi ønsker å fremstå som Offensive, Innovative og Til å stole på – Syljuåsen bygger tillit!

Vi har god økonomi og vekst, spennende prosjekter og godt samarbeid med solide kunder. Vår vekst er knyttet til prosjekter sentralt i Innlandet.

Vi ønsker å være med å forme vårt felles nærmiljø, både som entreprenør og samfunnsaktør. Vi vil være en attraktiv samarbeidspartner og spennende arbeidsgiver.

Se vår hjemmeside for mer informasjon.

www.syljuaasen.no

FirmaSuljuåsen
FylkeInnlandet
StedGjøvik
Søknadsfrist20.10.2020

Vil du bli vår nye kalkulatør og være med å bygge tillit i Innlandet?

Syljuåsen ønsker å være den foretrukne entreprenøren i Mjøs-regionen. En tradisjonell entreprenør, i tillegg til en betydelig utviklingsaktør gjennom utvikling og bygging av egne prosjekter. Våre verdier preger bedriften og vi ønsker å fremstå som Offensive, Innovative og Til å stole på – Syljuåsen bygger tillit!

Vi har god økonomi og vekst og ønsker nå å bemanne opp vårt erfarne kalkulasjonsteam fra to til tre medarbeidere!

ER DU DEN VI SØKER?

Som type er du analytisk, strukturert, nøyaktig og glad i å jobbe med tall.

Du har høyere utdannelse og / eller erfaring innen bygg-relatert bransje. God tegningsforståelse er en selvfølge.

Det er nødvendig med god kjennskap til og erfaring i bruk av kalkulasjonsverktøy. Det er en fordel om dette er ISY ByggOffice som vi benytter, men ikke en forutsetning. SmartKalk fra Holte eller tilsvarende er også relevant. Generelt god forståelse i bruk av ulike dataverktøy ser vi som en klar fordel.

Du vil gjennom kalkulasjonsprosessen kommunisere med kolleger på alle nivåer i organisasjonen og med eksterne samarbeidspartnere. Det er derfor viktig at du kan kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig.

HVORFOR VELGE SYLJUÅSEN?

Hvis du velger Syljuåsen, kommer du til en lokaleid bedrift som gjennom mange års solid drift, har bygd seg opp til å bli en betydelig aktør innen byggebransjen i Innlandet. Vi er i midtsjiktet på Byggeindustriens liste over de 100 største bygge- og anleggsbedrifter i Norge. Etter lønnsomhet topp 10!

Utvikling av og tilgang til mange ulike type prosjekter, betyr at du vil få rikelig med faglige utfordringer og utviklingsmuligheter hos oss. Du vil ofte kunne delta i prosessen fra A til Å; befaring, kalkulering, tilbudsinnlevering og sluttforhandling med kunde.

Vi ser på oss selv som en offensiv og ubyråkratisk organisasjon som er preget av stor beslutningsdyktighet. Vår bedriftskultur kjennetegnes av det sosiale og uformelle miljøet og stor grad av frihet under ansvar. Tillit, oppriktighet og faglig tyngde preger arbeidsmiljøet.

Syljuåsen er en bedrift som ønsker å ta ansvar i lokalmiljøet. Vi bidrar blant annet ved å sponse en rekke sport-, kultur- og fritidstilbud i vårt lokalområde. Dette er for oss gode bærebjelker i arbeidet vi gjør for å bygge tillit, og for å bygge et godt nærmiljø.

Er du den vi søker, vil du få konkurransedyktige betingelser med bonusordning. Arbeidssted vil være i Kallerudlia på Gjøvik.

Vi ønsker deg velkommen på laget!

Spørsmål om stillingen

Morten Bjerke

Kalkulatør

Mobil 990 09 802

Trine Bjerke

Avdelings-/prosjektsekretær

Mobil 934 36 204

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: