Kalkulatør

Consto Sør er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad.

Firma Consto Sør
FylkeAust-Agder, Rogaland, Vest-Agder, Telemark
StedAgder, Rogaland eller Telemark
Søknadsfrist15.10.2019

Consto Sør AS søker kalkulatør

Som følge av økt pågang, samt nyetablering i Telemark, ønsker vi å utvide vår kapasitet på kalkulasjon og søker derfor etter en kalkulatør med arbeidssted i Agder, Rogaland eller Telemark.

Arbeidsoppgaver

Som kalkulatør vil du ha ansvar for å produsere kostnads- og salgskalkyle til nye prosjekter. Du må kunne utarbeide tilbudsgrunnlag og følge opp leverandører.

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdanning, fortrinnsvis Bachelor/Master eller teknisk fagskole
  • Solid erfaring med kalkulasjon fra større byggeprosjekter
  • Erfaring med dagens lover- og byggeforskrifter
  • God økonomiforståelse
  • Erfaring med bruk av kalkulasjonsverktøy, fortrinnsvis ISY Calcus

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har øye for detaljer. Du er samarbeidsvillig og har en evne til å bygge gode relasjoner. Vi verdsetter at deg som er strukturert og løsningsorientert.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en solid bedrift med et godt arbeidsmiljø og en sterk bedriftskultur. Gode utviklingsmuligheter i et offensivt konsern med ambisjoner. Du får stort ansvar og mye tillit, og muligheter for personlig utvikling gjennom våre interne lederutviklingsprogram i Consto-skolen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon:

Ellen Liavaag Haugen

Prosjekt-/ prosjekteringsleder

90261826

Søk stilling

Vis flere stillinger: