Kalkulasjonsleder grunn- og masseflytting

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 43 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,3 milliarder (2023), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeOslo
Søknadsfrist04.08.2024

Bli hjernen bak fremtidens anleggsprosjekter hos Norges største entreprenør

Veidekke Anlegg søker en erfaren og engasjert kalkulasjonsleder som ønsker å bidra til å styrke Veidekke Anleggs markeds- og tilbudsarbeid.

Som Kalkulasjonsleder for grunn og masseflytting vil du få ansvar for å sikre korrekt selvkost og bygge kalkulasjonskompetanse i organisasjonen. Du vil samarbeide tett med fag- og kalkulasjonsledere for andre egenproduksjonfag og tilrettelegge for teamets suksess.

Stillingen vil rapportere direkte til leder for marked og tilbud og spille en nøkkelrolle i å forme og utvikle Veidekke Anleggs tilbudsprosesser.

Din profil

Du er strukturert, analytisk og har sterk faglig interesse for kalkulasjon. Du kommuniserer godt med ulike fagmiljøer og trives med kontinuerlig dialog med prosjektene for å sikre korrekt kapasitet og kost i kalkylene.

Vi er på utkikk etter deg som evner å etablere og opprettholde tillit i tilbudsteam og samarbeide effektivt på tvers av avdelinger. Din fleksibilitet og løsningsorienterte tilnærming gjør at du håndterer utfordringer konstruktivt og med et kommersielt perspektiv. Dine kommunikasjonsferdigheter sikrer klar og tydelig formidling av teknisk informasjon til ulike målgrupper.

Er du en dedikert og kompetent fagperson som ønsker å bidra i store og komplekse prosjekter, hører vi gjerne fra deg.

Arbeidsoppgaver

 • Kalkyleansvar for eget fagområde
 • Bidra til godt sammensatte tilbudsteam
 • Gjennomføre sidemannsopplæring i kalkulasjon og verktøyskurs (MAP og Citrix)
 • Sikre at tilbud gjennomføres i henhold til gjeldende rutiner og tilbudsmanual
 • Opprette og vedlikeholde kalkylefiler med korrekt lagringsstruktur og koder
 • Planlegge og beskrive arbeidsutførelse for eget fagområde
 • Evaluere tilbudsprosesser og kalkulasjoner
 • Være pådriver for innsamling og bruk av erfaringstall fra prosjekter
 • Etablere og vedlikeholde elementkalkyler og ressursbank

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning
 • Minimum 5 års relevant erfaring
 • Gode datakunnskaper og erfaring med kalkulasjonsverktøy som MAP eller tilsvarende
 • Høy kompetanse innen MS Office
 • God kjennskap til anleggsmarkedet
 • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner

Kjekt å vite

Hos Veidekke blir du del av et ledende fagmiljø som er opptatt av løse prosjekter sammen. Veidekke tar din faglige og personlige utvikling på alvor. Dersom det er områder du ikke behersker eller ønsker å lære mer om, vil Veidekke sikre at du får nødvendig opplæring. Involvering og tillit er - og har alltid vært - grunnfjellet i Veidekkes kultur. Solide team med lidenskap skaper merverdi for Veidekkes kunder.

Veidekke Anlegg er en mobil virksomhet med prosjekter over hele landet. Det er ikke avgjørende hvor i Norge du er bosatt, men stillingen som kalkulasjonsleder er en nøkkelrolle som krever tilstedeværelse i prosjekt.

Hos Veidekke får du konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, en rekke velferdsgoder, egen bedriftshelsetjeneste og bedriftshytter. Som ansatt får du også mulighet til å bli medeier i selskapet gjennom et aksjeprogram. I dag eies nær 15% av aksjene i selskapet av ansatte, noe som er unikt blant store selskaper i Norge.

Kontakt

Haaken Ulvin, rådgiver Assessit

haaken.ulvin@assessit.no - 415 93764

Søk stilling

Vis flere stillinger: