Jurist/rådgiver

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTelemark
StedPorsgrunn evt. Seljord
Søknadsfrist15.02.2019

Vil du være med å utvikle et av landets ledende fagmiljø innenfor plan- og byggesak?

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Vi gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine arbeidsprestasjoner.

Vi vet du er flink.

Du gjør en forskjell. Du kommer inn i en engasjert gruppe, som preges av et nytenkende, godt og sosialt arbeidsmiljø. Høyt tempo kan forekomme, men det er viktig for oss å ha det bra på jobb. Byggesak -og eiendomsrådgivning er faglig knyttet sammen med tilsvarende fagmiljø i Bergen.

Du får utvikle deg. Som jurist/rådgiver i Swecos Byggesak og eiendomsutviklings avdeling vil du arbeide med rådgivning knyttet til plan- og bygningsloven og tilstøtende regelverk. Hovedfokuset er på rollen som ansvarlig søker i byggesaker. Du får ta ansvar for og i spennende prosjekter og har gode muligheter til å vokse som fagperson.

De viktigste arbeidsoppgavene er gjennomføring av egne oppdrag innenfor gruppens tjenestespekter (prosjektleder), rådgiving knyttet til plan og bygningslovens virkeområde. generell juridisk rådgiving innenfor tilstøtende regelverk, arbeid med offentlige anskaffelser, arbeid med seksjoneringssaker, grunnerverv mv, saksbehandling av byggesaker og andre saker for kommuner samt klagesaker.

Dette kan du:

  • Du er jurist eller har master i rettsvitenskap/eiendomsfag.
  • Det er ønskelig at du har erfaring innenfor plan- og bygningslovens virkeområde, og kompetanse på området.
  • Du er selvstendig, men likevel en lagspiller.
  • Du er ansvarlig, positiv og kundeorientert.
  • Det er ønskelig at du er forretningsorientert, proaktiv og flink til å bygge relasjoner.

Sweco-kontoret i Porsgrunn har rundt 60 medarbeidere, hvorav fire stykk jobber innenfor fagområdet Byggesak og Eiendomsutvikling. Vi har flotte lokaler i Porsgrunn sentrum med kort avstand til kollektivtransport. Våre kunder er både private og offentlige aktører.

Kontaktpersoner:

Hilde Avløs Grande

Gruppeleder/Jurist Byggesak og eiendomsrådgivning

+47 988 20 247

hilde.grande@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: