Juniorrådgiver samfunnsøkonomi

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist10.05.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som rådgiver i våre prosjekter innen samfunnsplanlegging, samferdsel, bygg og energi, får mulighet til å jobbe med dagsaktuelle og faglige problemstillinger som er med på å forme samfunnet. Her får du bruke din økonomiske kompetanse til analyser som vil danne grunnlag for kundenes beslutninger. Stillingen krever også god forståelse for politiske prosesser, at du trives med strategisk rådgivning og er god til å formidle rådene dine skriftlig og muntlig. Du er opptatt av forretning og vil bidra med å hente nye prosjekter. Du handler raskt, tar initiativ og ansvar og jobber godt på egenhånd og i team for å nå felles mål.

Hos oss vil du utvikle deg. Du vil bli del av Swecos gruppe Mobilitet og analyse, som i tillegg til samfunnsøkonomi har spisskompetanse på samferdsel og mobilitetsplanlegging, med vekt på utredning og analyse. Sammen med 20 kolleger i ulik alder vil du jobbe i tverrfaglige prosjekter, der vi jevnlig samarbeider med andre grupper innenfor for eksempel energi og bygg. Gruppen har et godt arbeidsmiljø og er opptatt av kontinuerlig læring og utvikling. At du er nysgjerrig, tilpasningsdyktig og åpen for nye ideer er en stor fordel. Fornøyde kunder er vårt overordnede mål, og derfor er det viktig at du uten problemer kan etablere gode relasjoner til oppdragsgivere og kolleger, og at du tar ansvar for å levere rett kvalitet til riktig tid og kostnad.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Rådgivning, utredning, analyse og evaluering.
  • Du har kundekontakt alene, eller sammen med andre i Sweco.
  • Du arbeider systematisk, metodisk og aktivt for å vinne oppdrag.
  • Du bidra til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.

Dette kan du

  • Du har en master innenfor samfunnsøkonomi.
  • Du er nyutdannet, eller har ett til fem års erfaring som samfunnsøkonom i rådgiverbransjen, eller fra offentlig sektor.
  • Du kan gjennomføre samfunnsøkonomiske analyser.
  • Erfaring med nytte-kostnadsanalyser er en fordel.

Vi vurderer søknader fortløpende.

Kontaktpersoner:

Sara Polle

Gruppeleder, Mobilitet og Analyse

+47 958 41 312

sara.polle@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: