Juniorrådgiver Bane

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist12.11.2023

Er du snart nyutdannet? Er du i tillegg litt nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som rådgivende ingeniør i et av landets ledende fagmiljøer innen samferdsel, da er dette absolutt noe for deg! Vi søker deg som er nyutdannet med hovedprofil innen bane og transport og som ønsker å bli en del av en engasjert, faglig fremoverlent, sosial og inkluderende gjeng.

Hvordan er det å jobbe med bane i Multiconsult?

Fagmiljøet innen bane i Multiconsult Norge består av ca 50 engasjerte medarbeidere. Vi har også et samarbeid med vårt miljø i Polen på ca 70 stykker. Sammen skaper dette et svært kompetent og godt fagmiljø.

Multiconsult ønsker å tilby deg som nyutdannet en plattform der du får muligheten til å utvikle deg som rådgiver. Du kan forvente å bli en del av et miljø som ønsker at du skal lykkes, og som stiller opp for deg underveis. Vi er opptatt av at du skal trives med de du jobber sammen med, derfor tilbyr vi en rekke sosiale aktiviteter, treningstilbud, bedriftsidrettslag og firmaturer for å skape et godt arbeidsmiljø.

HVA KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult får en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og – utvikling. Her er det mulighet for å endre retning underveis.
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Kompetansenettverk
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt mulighet for rabattert aksjekjøp
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid 
  • En god balanse mellom arbeid og fritid 
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet 

BLI MED Å BYGGE MORGENDAGENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

Samfunnet vårt er i stor endring; byene vokser og blir stadig mer komplekse, forventningene til en velfungerende infrastruktur øker samtidig som miljø- og klimabelastningen skal minimeres. Multiconsult er i forkant av banetransportens utvikling, og har stolt bidratt til å forme infrastrukturen som driver samfunnet vårt fremover. Vår ekspertise strekker seg fra tidligfaseutredninger og mulighetsstudier, til detaljerte byggeplaner og oppfølgning under bygging. Vi har satt vårt preg på alt fra pulserende stasjoner, effektive krysningsspor, moderne T-baner, bybaner og trikker til omfattende godsterminaler.

Nysgjerrig på hvordan vi kan forme fremtiden sammen? Send oss din søknad i dag! Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Anna Halvorsen

Seksjonsleder

91524283

Søk stilling

Vis flere stillinger: