Junioringeniør

FirmaMesta
FylkeHordaland
StedVestlandet
Søknadsfrist12.10.2014

Trigges du av norsk natur og ønsker en jobb der du kan kombinere ditt faglige engasjement med fritidsinteresser? Er du klar til å legge skolebøkene på hyllen og starte karrieren i en av landets mest spennende selskap?

Som Junioringeniør blir du en del av 1-årig program med hovedfokus på operativ ledelse innenfor fjellsikring, og faglig fordypning. Fra dag 1 får du muligheten til å gå direkte inn i en operativ eller faglig lederrolle samtidig som du vil få oppfølging og støtte fra en leder med bred erfaring. Underveis får du mulighet til å utvikle deg personlig og faglig slik at du allerede etter ett år kan fylle en sentral posisjon i selskapet. Programmet er bygget opp slik at all aktivitet foregår ute i drifts-/anleggsmiljøet .

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

ARBEIDSOPPGAVER

  • Arbeidsoppgavene vil være relatert til din utdannelse, primært innen teknologiske fag som geologi, men økonomi er også interessant
  • Hvis du viser engasjement og interesse kan du være med forme din egen arbeids hverdag, og vil få økt ansvar med økt innsikt

EGENSKAPER

  • Som Junioringeniør i Mesta er det viktig at du deler vårt verdisyn, er oppriktig engasjert i arbeidet samt ønsker å gjøre en god jobb. Du må være villig til å lære og å dele din kunnskap med andre. Dersom dette høres ut som deg og du i tillegg liker utfordringer, så er det kanskje akkurat deg vi leter etter.

UTDANNING

  • For å kunne kvalifisere deg til Junioringeniør-programmet må du ha utdanning på Bachelornivå. Har du utdanning fra teknisk fagskole er du og kvalifisert til å søke.

VI TILBYR

  • Du vil få en spennende start på karrieren i et program som er tilrettelagt for deg som kommer rett fra skolebenken
  • Fast ansettelse, konkurransedyktige betingelser, og du vil tre inn i en selvstendig stilling etter endt program
  • Gode personal- og forsikringsordninger
  • Variert arbeidshverdag
  • Godt miljø

Søk stillingen her

Kontaktpersoner

Metha Leonhardsen

HR-leder

metha.leonhardsen@mesta.no

Henriette Bakke Nielsen

HR-konsulent

henriette.bakkenielsen@mesta.no

Vis flere stillinger: