Junior Sivilingeniør/Ingeniør Vann


Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Tverrfagligheten er en forutsetning for at vannavdelingen kan involveres i de aller største prosjektene i vårt nærområde. Rambøll i Trondheim er en komplett rådgiver for bygg og anlegg. Rambøll er eid av vårt eget fond, slik at inntjening går tilbake i selskapet. I urolige tider representerer fondet en trygghet for våre ansatte.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist16.08.2020

Er det én plass du bør jobbe som vanningeniør i Trøndelag, er det i Rambøll vann. Her kan du forvente å få tillit og ansvar ditt utdannelsesnivå verdig. Vi jobber i regionens mest betydningsfulle vannprosjekter. Juniormiljøet vårt preger prosjektene med digitalisering, innovasjon og bærekraft. Seniorene gir faglige utfordringer, og trygghet for læring. Stillingen passer for deg som viser handlekraft i en travel arbeidshverdag og samtidig vil gi av deg selv i et sosialt miljø med takhøyde.

Vi søker etter en junior som kan ha fagbakgrunn innen infrastruktur, klimatilpassing eller vannrensing. Er du vår nye sivilingeniør/ingeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad!

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Vannavdeling

Vannavdelingen i Trondheim har byens bredeste kompetansemiljø for vårt fag. Til sammen er vi over 20 medarbeidere i avdelingen. Junioringeniører jobber i nært samarbeid med hverandre, seniorer og kollegaer globalt (for eksempel India). Vi gir råd i alle prosjektfaser innen et stort spekter av vannfaget, som ledningsteknologi, hydrologi og vannrenseanlegg. Rambøll Vann har byens bredeste vannkompetansemiljø. Det betyr at du som ansatt hos oss, kan velge både variasjon og spissing av ditt faglige arbeidsområde. Du får kollegaer som jobber i tilstøtende fagområder, og sammen tar vi på oss prestisjefylte prosjekter i vårt nærområde. Eksempler på våre prosjekter er Øya avløpspumpestasjon (omtalt som verdens fineste pumpestasjon), avløpsrenseanlegget og vannbehandlingsanlegget på Stjørdal, samt E6 fra Ranheim til Værnes. Vi er en foretrukken leverandør for kommuner med store planer for vannsektoren, og har rammeavtaler med blant annet kommunene Trondheim, Verdal og Frøya.

Hvert år gjennomfører Rambøll en medarbeiderundersøkelse, og i besvarelsen fra 2019 rapporterer avdelingen vår en imponerende tilfredshet, helt i toppsjiktet for firmaet.

Oppgaver innenfor infrastruktur er for eksempel knyttet til tidligfaseplanlegging, prosjektering og ledelse av prosjekter i varierte oppdrag innen tradisjonell VA-prosjektering, NoDig, overvannsproblematikk og modellering av VA-systemer. Har du bakgrunn innen renseteknikk, vil du kunne bidra med prosjektering av både vannbehandlings- og avløpsrenseanlegg, driftsoptimalisering og farekartlegging av vann- og avløpssystemer.

Ditt faglige utgangspunkt:

  • Sivilingeniør/ingeniør innen vann: VA, hydrologi eller renseteknikk
  • Gjerne erfaring med planlegging av vann- og avløpssystemer
  • Kunnskaper om ulike prosjekteringsverktøy er positivt
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk (krav: B2) og engelsk.
  • En fordel om du ønsker å bidra til videre globalt samarbeid, innovasjon, digitalisering og bærekraft

Vi støtter den faglige utviklingen din

Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. Du får en fadder, eventuelt også en faglig mentor, nyansattkurs, oppdragslederkurs, HMS-opplæring tilpasset behov og en 2-årsplan som sikrer at du gjennomgår en variasjon av oppgaver de første årene i ny jobb. Juniorer prioriteres for arbeid ute, slik som befaringer, kundemøter, GPS/innmåling eller besøk på renseanlegg. Praktisk forståelse er viktig for å prosjektere gode løsninger for våre kunder.

Velkommen til vår Vanndivisjon

Rambøll vann i Norge har et sammenknyttet nettverk. Under våre årlige fagtreff finner vi en arena for utvikling og inspirasjon, vi samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Avdelingene har ekspertiseområde innen alle deler av vannfaget: klimatilpassing, ledningsnett, vannrensing og vannressurser. Disse strukturene finner vi også igjen i Rambøll globalt, og vi samarbeider med internasjonale kollegaer både for ekspertise og ressursutjevning.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 16-08-2020. Vi gjør oppmerksom på at vi behandler søknader i august grunnet ferie.

Har du spørsmål?

Kontakt Marion Trøan, mail: marion.troan@ramboll.no.

Besøk meg gjerne på LinkedIn og les mer om hverdagen i Rambøll vann.

Søk stilling

Vis flere stillinger: