Jordskiftekandidat

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist24.02.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt kompetanse innenfor jordskifte/eiendom i en stilling hvor du vil jobbe med rådgivning i tidlig fase, videre i gjennomføringen og helt frem til sluttføringen av prosjektene. For denne rollen trenger du en mastergrad fra NMBU (UMB/NLH) innenfor eiendom/jordskifte eller eiendomsutvikling. Er du vår nye Jordskiftekandidat? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Jordskifte avdeling

Som vår nye Jordskiftekandidat blir du en del av vår Jordskifteavdeling med 20 kvalifiserte rådgivere som besitter betydelig kompetanse innen de eiendomsjuridiske fagene, og kan tilby markedet et komplett tverrfaglig konsulent- og rådgivningsmiljø innen infrastruktur, areal- og eiendomsutviklingsprosjekter. Grunnet økende oppdragsmengde ønsker avdeling Areal og eiendomsjus i Rambøll å styrke sitt fagmiljø. Arbeidsted for disse stillingene er Oslo, men for rette søker kan kontorplassering på et av kontorene våre i Drammen, Tønsberg, Fredrikstad eller Lillehammer være aktuelt.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Seksjonering og eiendomsregistrering
  • Rådgivning i tidlig fase, videre i gjennomføringen og helt frem til sluttføringen av prosjektene
  • Bistå kunder med rådgivning innenfor grunnerverv (verdsetting, forhandlinger og ekspropriasjon)
  • Jordskifte

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Vi søker deg med erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke
  • Mastergrad fra NMBU (UMB/NLH) innenfor eiendom/jordskifte eller eiendomsutvikling
  • Stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
  • Motiverende og reflektert adferd
  • Engasjert og selgende
  • Godt norsk og engelsk språk, muntlig og skriftlig

I denne rollen vil det være en fordel om du også: har erfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 24.02.2019. Søknader vil behandles fortløpende.

Har du spørsmål?
Kontakt Seksjonsleder Bjørn Meaas, mobil 938 52 889, e-post bjorn.meaas@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: