Green ParkMyrvoll StasjonEneboliger Tønsberg - Vear-BekkeskogenBergerløkkaDrammen - Eplegården Atrium

JM lanserer fem nye boligprosjekter

Mandag 6. mai lanserte JM Norge hele fem nye boligprosjekter. - Vi lanserer bredt og legger nå ut til sammen 191 nye boliger både i Oslo, Oppegård, Asker, Drammen og Tønsberg, sier Martin Asp, adm. dir. i JM Norge AS.

– Etterspørselen etter boliger i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold er god og vi er fornøyde med å kunne legge ut fem nye boligprosjekter med nærmere 200 boliger 6. mai, sier påpeker Asp. 

Han sier at dette er et resultat av langsiktig utviklingsarbeid med deres byggerettsportefølje.

– Det er litt tilfeldig at det kommer fem prosjekter samtidig, men en av årsakene er at alle boliger legges ut i JMs VIP-program som ble etablert for trekvart år siden. Her kan alle bli medlemmer og basert på ansiennitet har VIP-medlemmene ti dager der de i ro og fred kan vurdere sine alternativer, gå på visning, studere tegninger og prisliste, avklare finansiering og så videre. Vi opplever at kundene er godt fornøyde med denne prosessen før de gjør sitt valg fremfor en mer oppjaget runde, sier Martin Asp.

Dette er prosjektene:
- På Myrvoll Stasjon som ligger i Oppegård, ca 20 minutter fra Oslo utvikler de et helt nytt nabolag. Totalt bygger de her 615 boliger, fordelt på rekkehus og leiligheter.  

- På Bergerløkka som ligger på Vestre Billingstad i Asker utvikler de totalt 570 nye leiligheter. Her er de i gang med å forvandle et industriområde til et nytt boligområde.  

- Green Park er et helt nytt boligprosjekt som ligger på Torshov i Oslo, med 36 nye leiligheter.  

- Eplegården Atrium som ligger på Åssiden et steinkast unna Drammenselva er også et helt nytt boligprosjekt. Her kommer det nå 54 nye 2-4-roms leiligheter for salg. 

- På Bekkeskogen i Vear like utenfor Tønsberg sentrum kommer det både eneboliger i kjede, og rekkehus for salg.