Simen Steigen og Jannicke Gjermundshaug flankert av (f.v) kjededirektør Jan Hoff og kvalitetssjef/kjedekoordinator Odd Brekke. Foto: Jess-Bygg
Simen Steigen og Jannicke Gjermundshaug flankert av (f.v) kjededirektør Jan Hoff og kvalitetssjef/kjedekoordinator Odd Brekke. Foto: Jess-Bygg

Jess-Bygg på Tynset ny Archihus-forhandler

Tømrerfirmaet Jess-Bygg AS ble fra 1. november ny forhandler av Archihus. Firmaet er dermed den første Archihus-forhandleren i denne regionen.

– Vi gjorde en grundig vurdering, og endte opp med en tydelig konklusjon. Valget ble Archihus. Kjeden har et komplett konsept som vil gi oss trygghet i hverdagen. Profilen til Archihus med sin moderne arkitektur, og bistanden vi kan dra nytte av fra hovedkontoret på Hamar, gjør oss trygge på at vi har valgt en samarbeidspartner som passer oss perfekt, sier daglig leder i Jess-Bygg, Simen Steigen, i en pressemelding.

Jess-Bygg, som ble etablert i 2009 har 20 ansatte og tre lærlinger i tillegg til innleide, selvstendige snekkere. Firmaet utfører nybygg og tilbygg, samt restaurering og rehabilitering. Omsetningen er på cirka 30 millioner.

– Nedslagsfeltet vårt er stort, og det ønsker vi å forvalte godt. Vi har i dag omlag 50 tomter som skal bebygges de neste årene, sier Steigen

Archihus er en del av BP Gruppen Norge AS.

– Kjedens hovedkontor på Hamar blir viktig for oss. Der har vi tilgjengelig det vi trenger av bistand for å være i posisjon til å bygge boliger etter den standarden vi ønsker og kundene forventer. Det gir oss en god trygghet, sier han.

Kjededirektør Jan Hoff i Archihus er glad for å få på plass Jess-Bygg som ny forhandler, og har store forventinger til samarbeidet.

– Vi har fått et veldig godt inntrykk av selskapet vi nå inngår samarbeid med. Dette er et solid byggefirma med store krav til kvalitet og godt utført arbeid med dyktige fagfolk. Det passer godt inn i Archihus. Jess-Bygg har høye målsetninger og skal bygge moderne hus av høy kvalitet, sier Hoff i meldingen.