ITW Construction Products utvider med ny nordisk markedssjef

ITW Construction Products som står bak produktmerkene NKT Fasteners, Paslode og SPIT er under utvikling, og har derfor ansatt Katrine Jensen som ny nordisk markedssjef.

Hun ser frem til å bidra med å utvikle ITW Construction Products med fokus på å skape enda mer verdi for forhandlere og håndverkere ute på byggeplassen. Jensen er hentet inn fra en lignende stilling hos malingkonsernet Akzo Nobel.

- Vi er i gang med en fellesnordisk reise som skal styrke vårt nettverk av forhandlere og sikre bedre muligheter for å yte god service til kundene våre. Vi ønsker Katrine velkommen og vi ser frem til å samarbeide med henne. Hun bidrar med internasjonal erfaring og god innsikt i arbeidet ute på byggeplassene, som er helt avgjørende for å skape verdi for våre forhandlere og håndverkere, sier salgsdirektør Rolf-Petter Dørum i ITW Construction Products Norge i en pressemelding.

- Jeg kjenner til ITW som en suksessrik virksomhet med gode medarbeidere og sterke produktmerker i porteføljen. Derfor ser jeg frem til å implementere den nordiske markedsstrategien, som blant annet skal sikre at vi kan fortsette med å bidra til effektive, sikre og bærekraftige byggeprosesser, sier Jensen.