IT-Medarbeider

Mestergruppen er et av Norges største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Vårt mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere.

Mestergruppen eier byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet og XL-BYGG med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus og Blink Hus med mer enn 280 medlemsbedrifter. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom selskapene Unikus, Blink Hus Arkitekter og Klepp Prosjektering. Videre er gruppen en av landets største hytteprodusenter, med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen – samt en ledende takstol- og precut-produsent gjennom Pretre.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer. Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer.

Omsetningen til Mestergruppen er på rundt 8,4 milliarder kroner.

Firma Mestergruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist05.11.2018

Vi er inne i en sterk vekstfase og søker i den forbindelse etter en dyktig IT-Medarbeider til vår driftsavdeling

Mestergruppen har en sentralisert struktur som forvalter og eier hele den tekniske infrastrukturen i Mestergruppen som er outsourcet til TeleComputing og EG.

Mestergruppen har behov for en stilling innen IT-Drift som skal fungere som et aktivt bindeledd mellom brukere og leverandører av løsninger i Mestergruppen.

Mestergruppen vil de neste tre årene levere IT-Drift tjenester også til byggevaremedlemmer og stillingen IT-drift medarbeider vil bli sentral i å jobbe aktiv med leverandørene og kundene for å levere en best mulig tjeneste. Stillingen vil også måtte delta i en rekke utvikling og implementeringsprosjekter.

Til stillingen som IT-drift medarbeider vil du inngå i temaet for IT-Drift som ledes av teknisk IT-Sjef.

Arbeidsoppgaver:

  • Være et bindeledd mellom brukere og leverandører til Mestergruppens IT-løsninger
  • Administrere avdelingens saksbehandlingssystem.
  • Løpende løse oppgaver fra organisasjonen
  • Aktivt delta i utvikling og leveranse på ulike prosjekter i Mestergruppen
  • Daglig forvalte MG sitt driftsmiljø hos TeleComputing og EG-Norge

Kvalifikasjoner:

  • Utdanning innen generell IT
  • Erfaring med, og kjennskap til Nettverk, PC, Microsoft Office, Active Directory
  • Flytende norsk muntlig og skriftlig

Egenskaper:

  • Selvgående og strukturert
  • God formidlingsevne

I stillingen må det forventes noe reiseaktiviteter. Stillingen vil ha base i Mestergruppen sitt kontor i Nils Hansens vei på Bryn i Oslo.

Finn Klepsvik
Senior Rekrutteringskonsulent

IMPACT AS
fk@impact.no
+4790799975
Søk stilling

Vis flere stillinger: