Samtlige elleve ansatte i Brødrene Tingelstad går inn i Isachsen Anlegg. Foto: Isachsen Anlegg

Isachsen Anlegg overtar alle ansatte i Brødrene Tingelstad

Alle ansatte i maskinentreprenørselskapet Brødrene Tingelstad går med virkning fra 6. mai inn i Isachsen Anlegg avdeling Ringerike.

Det skriver Isachsen Anlegg i en pressemelding mandag.

Avtalen er gjort i forbindelse med at Brødrene Tingelstad har besluttet å avvikle driften i selskapet. Alle ansatte ble mandag invitert til Isachsen Anleggs hovedkontor i Nedre Eiker kommune i Buskerud, hvor de ble ønsket velkommen av daglig leder Nils Smetbak i Isachsen Anlegg og prosjektsjef for avdelingen på Ringerike, John Arne Johansen.

Johansen forteller at de to selskapene allerede kjenner hverandre godt da Brødrene Tingelstad sine folk har jobbet for Isachsen som underentreprenør ved flere anledninger.

– Vi har veldig god erfaring med samarbeidet vi har hatt til nå, og for oss er det utelukkende positivt å få med så mange nye dyktige fagfolk på laget. Og det som virkelig er gledelig er at samtlige elleve ansatte har valgt å bli med over til oss. Dette er erfarne arbeidsfolk med en arbeidskultur vi kjenner oss igjen i, sier Johansen fra Isachsen Anlegg.

Brødrene Tingelstad har vært familieeid helt siden starten i 1954. Hanne K. Tingelstad, som har vært daglig leder de siste årene, synes overtakelsen er bra for alle parter.

– Vi ser frem til å bli en del av Isachsen-systemet. Avdelingen på Ringerike kjenner vi godt så her er vi trygge på å bli godt mottatt. Vi blir en del av et sterkt fagmiljø, jobbtilgangen blir mer forutsigbar og jeg har tro på at summen av kapasitet og erfaring vi nå vil representere, gjør oss enda mer slagkraftige. I og med at vi går inn i Isachsen Anleggs avdeling på Ringerike vil vi beholde vår tilhørighet i regionen, uttaler Tingelstad.

– At denne gjengen blir en del av Isachsen, vil åpenbart bidra til å styrke vår posisjon og ikke minst muligheten til å kapre ytterligere markedsandeler. Vi skal virkelig gjøre vårt for at våre nye kollegaer skal trives, og det er en stor glede å ønske alle velkommen i dag, avslutter daglig leder i Isachsen Anlegg Nils Smetbak i pressemeldingen.