Installatør/Prosjektleder til ON Energi

ON Energi er en nasjonal energientreprenør med utgangspunkt i Midt-Norge. ON Energi har betydelig kompetanse og gjennomføringsevne innenfor våre kjerneområder; vei- og områdebelysning, trafo- og kraftstasjoner, omformeranlegg, kabelanlegg og andre industri-, installasjons- og høyspentrelaterte systemløsninger.

ON Energi eies med 51% av Elnett Energi Invest og 49% av TrønderEnergi og har ca 85 medarbeidere. I 2019 vil vi omsette for ca 165 millioner.

Firma Experis for ON Energi
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist21.04.2019

ON Energi er en av de ledende aktørene innen utbygging av elektrisk infrastruktur. Vi er privilegerte som jobber i et marked med et uforløst potensial. Dette i sammenheng med økende oppdragsmengde, gjør at vi nå søker flere dyktige prosjektledere, for vår serviceavdeling Nettjenester som har Midt-Norge som arbeidsområde. Våre kunder er i all hovedsak eiere og drivere av infrastruktur anlegg, herunder vei, bane, nettselskap o.l.

Er du den den tydelige installatør/prosjektlederen vi ser etter?

Vi ser etter en faglig dyktig, fremoverlent og tydelig installatør/prosjektleder, som ser verdien av å ha en entusiastisk innstilling til sin arbeidshverdag. Du er trygg i prosjektleder- og installatørrollen, og trives i en operativ rolle hvor tempoet er høyt, med et sterkt eierskap til kvalitet, og et godt forhold til medarbeidere og kunder.

Som prosjektleder er du ansvarlig for å gjennomføre prosjektene, kvalitetssikre kalkyler og prosjekteringsunderlag. Med basis i dette sikre lønnsomhet og effektiv gjennomføring med høy faglig kvalitet. Det vil være en god miks av prosjekter og serviceoppdrag i ulik størrelse og geografisk tilknytning.

ON har et sterkt faglig fokus – og du blir en del av vårt installatørteam, som er en viktig bidragsyter i vår helhetlige fagansvar for planlegging og gjennomføring av elektroprosjekter.

Vi er ute etter deg som har de rette holdningene, som er ambisiøs og tørr å ta tak i de utfordrende prosjektene. Du har prosjektlederkompetanse, teft for å skape gode relasjoner og fornøyde kunder med fokus på lønnsomhet, kvalitet og gjennomføringsevne.

Videre har du:

  • Installatør gruppe L og/eller H
  • Relevant formell fagutdannelse fra fagskole og-/ eller høyskole
  • Ledererfaring med prosjektansvar
  • Forretningsorientert tankesett med ønske om en faglig- og ledelsesmessig karriere

Du har en god markedsforståelse, flink til å etablere gode kunderelasjoner og et brennende ønske om å bidra til On Energi sin utvikling. Våre montører skal trives på jobb og du er en leder som evner å hente det beste ut av et arbeidslag, skape energi, entusiasme og eierskap til prosjektene.

Vi kan tilby deg en interessant og utfordrende lederrolle i et dynamisk og innovativt miljø. Du vil ta del i et godt arbeidsmiljø med høy trivsel i lyse og trivelige kontorer på Sluppen.

  • Du får konkurransedyktige betingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Du vil ta del i et godt arbeidsmiljø med høy trivsel, i lyse og trivelige kontorer på Sluppen.
  • Du får konkurransedyktige betingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • ON Energi har solide og sterke eiere i en fremtidsrettet bransje med kontinuerlig utvikling
  • Noe reiseaktivitet må påregnes

Vi ser frem til å motta din søknad!

Søk her

Kontaktpersoner

Øystein Todal
avdelingsleder Nettjenester

Telefonnummer: 969 66 606

Christer Berget
rådgiver i Experis

Telefonnummer: 969 66 606

Vibeke Tronstad
HR-sjef

Telefonnummer: 468 89 282

Vis flere stillinger: