Cato Fagermoen (f.v.), Hege Kvernberg og Lars Haraldstad. Foto: Insenti

Insenti styrker laget

Før jul ble det kjent at Insenti oppretter egen avdeling i Drammen, med Christian Molt Rise som daglig leder. 4. januar var ytterligere tre nye hoder på plass hos virksomhetens Oslo-avdeling.

– De siste fem årene har vi opplevd en jevn og solid vekst i oppdrag innen våre kjerneområder som er prosjektutvikling og prosjektledelse for byggherre, samt rådgivning innen miljø og HMS. Satsingen og ansettelsene vi gjør viser at vi er langt fremme i skoene. Nytt for oss er ny kommunikasjonssjef som skal gjøre Insenti og den kompetansen vi besitter mer kjent i markedet, sier Bjørn Grepperud, daglig leder i Insenti, i en pressemelding.

– 4. januar startet Cato Fagermoen, Hege Kvernberg og Lars Haraldstad. Førstnevnte går inn i kommunikasjonssjefstillingen og vil også bli en del av ledergruppen. Hege og Lars skal styrke oss på kjerneområdene miljørådgivning og prosjektledelse, legger Grepperud til.

Cato Fagermoen har en bachelorgrad i digitale medier fra UiO, og kommer sist fra stillingen som kommunikasjonsansvarlig i Optimera. Hege Kvernberg er utdannet byggingeniør og kommer fra Omsorgsbygg Oslo. Lars Haraldstad er utdannet siviløkonom med spesialisering innen økonomisk styring og prosjektledelse. Han kommer fra AF hvor han de siste seks årene har jobbet som prosjektleder.

– Insenti er en spennende, offensiv og kompetansetung virksomhet som lever av å levere strømlinjeformede byggeprosesser. Gjennom å være byggherrens partner har Insenti ansvaret for å utvikle og lede store byggeprosjekter fra start til slutt. I disse prosessene er det veldig mange spennende historier å fortelle, og mye kompetanse å dele, sier Cato Fagermoen.

– Det er svært gledelig å få de tre på plass. De besitter alle spennende og solid bransjekompetanse som vil styrke oss i prosjekter, samt løfte oss i markedet, avslutter Grepperud.