Byggmax-butikksjef Hans Eide, regionssjef Espen Nicolaisen og markedskontakt ved Nav Kamille Bø Larsen. Foto: Byggmax
Byggmax-butikksjef Hans Eide, regionssjef Espen Nicolaisen og markedskontakt ved Nav Kamille Bø Larsen. Foto: Byggmax

Inkluderingspris til Byggmax

Denne uken ga Nav «Dere trengs-prisen» til Byggmax Porsgrunn.

En «Dere trengs-bedrift» skal utmerker seg innen inkluderingsarbeid, og bidrar til at flere unge, innvandrere og andre kommer i arbeid, og tar godt vare på sine ansatte.

– Det er fint å ha et så godt samarbeid med Byggmax. Samarbeidet om rekruttering og oppfølging fungerer godt, og bidrar til å gi mennesker muligheter, sier Nav-leder Grunde Grimsrud i en pressemelding.

– Vi setter utrolig pris på denne anerkjennelsen, men vi setter enda større pris på det gode samarbeidet vi har med Nav. De er en utrolig god hjelp og støtte. Egentlig er det vi som burde gitt Nav Vestfold og Telemark en pris for den fantastiske jobben de gjør hver dag, sier regionssjef i Byggmax Espen Nikolaisen, i meldingen.

Ved oppstart i Porsgrunn i sommer ble syv av åtte ansatte rekruttert gjennom Nav. Hans Eide er sjef for Byggmax i Porsgrunn og er godt fornøyd med teamet som jobber der.

– De siste årene har jeg samarbeidet med mange lokale Nav-kontor, og gjennom årenes løp har jeg ansatt mange medarbeidere i det som nå teller 45 varehus i Norge. Norske bedrifter har kanskje ikke Nav øverst på listen av bemanningsbyrå. Her gjør mange feil. Vi har brukt ulike rekrutteringsbyråer til å hjelpe oss, men oftere og oftere får jeg proff hjelp og bedre hjelp og støtte i møte med Nav, sier Nikolaisen.

– Vi har fått inn mennesker som griper sjansen med begge hendene, bidrar og er med på å skape noe i fellesskap. Terskelen inn til arbeidslivet er høy og utenforskapet stort. Det er mange mennesker der ute som vil jobbe, men som ikke slipper til, legger Nikolaisen til.