Ingunn Gjermundnes er ny daglig leder i Tevas. Foto: Allier Gruppen

Ingunn Gjermundnes er ny daglig leder i Teknisk Entreprenør Vest

Ingunn Gjermundnes overtok 2. januar som daglig leder i Teknisk Entreprenør Vest (Tevas) etter Jorunn Vikdal Løyning, som nå er ny konsernsjef i Allier Gruppen.

Gjermundnes har vært teknisk sjef i Tevas siden 2009. Hun har cirka 15 års ledererfaring og mer enn 20 års erfaring fra bransjen med særlig fokus på fagområdene energi og miljø. Hun er utdannet sivilingeniør fra Høyskolen i Narvik hvor hun gikk linjen Integrert bygningsteknologi.

Gjermundnes er også sentral i Tevas fagdag, som arrangeres for 10. gang i år.

– Jeg gleder meg til å lede Tevas i et spennende og utfordrende marked. Mitt fokus vil være å fortsette det arbeidet vi allerede har gjort for å styrke selskapet, med økt fokus på markedsarbeidet og tettere samarbeid mellom kunde og Tevas. Vi har stor tro på at åpen dialog og tett samarbeid er riktig måte å jobbe på, sier Gjermundnes i en pressemelding fra Allier Gruppen.

Dette blir det andre lederbytte i Tevas på to år. I august 2016 gikk daværende daglig leder, Tom Chr. Eide over i en nyopprettet stilling som markedssjef, og Jorunn Løyning tok over hans stilling som daglig leder. Et viktig grep for å styrke selskapets ledelse samt spisse markedsarbeidet.

Jorunn Løyning er ny konsernleder i Allier Gruppen. Foto: Allier Gruppen

Gjermundnes er glad for at Løyning fortsetter i Allier Gruppen og ser frem til å jobbe med henne som ny konsernleder.

– Tevas vil fortsette å videreutvikle sitt forretningsområde innen næringsbygg og vil fokusere på både nybygg og rehabilitering. Prefabrikkering er fremdeles et satsningsområde, gjennom vårt datterselskap Prepart, sier hun.