Ingeniørgeolog

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeNordland
StedNarvik
Søknadsfrist02.02.2020

Vil du utvikle deg i Norges beste geo-miljø?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco satser hardt på å bygge Norges beste miljø innen geoteknikk og ingeniørgeologi. Vårt kontor i Narvik er en viktig del av dette. Her møter du over 40 hyggelige kolleger i et uformelt og flerfaglig miljø. Sammen med våre kolleger i Tromsø bygger vi nå opp et solid geomiljø. Vi vil gjerne ha med deg på laget i små og store tverrfaglige energi-, infrastruktur- og byggprosjekter. Du får samarbeide tett med flinke ingeniørgeologer i Oslo, Bergen og Trøndelag, og du får utveksle spennende erfaringer og kunnskap med mange dyktige kolleger i Sverige.

Hos oss vil du utvikle deg. Som geo-medarbeider i Sweco har du en viktig og sentral rolle med å realisere prosjekter som former det velfungerende samfunnet vi er avhengig av hver dag. Gjennom et bredt spekter av oppdrag innen det meste som rører seg i bygg og anleggsbransjen, vil du ha de beste muligheter for faglig og personlig utvikling. Din trivsel og muligheter for å ta nye steg fremover, vil alltid ha vår høyeste prioritet. Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. Du er opptatt av kvalitet og gjør grundige og rasjonelle vurderinger.

Dine arbeidsoppgaver

  • rådgiving innenfor bergteknikk, bergsikring, rassikring
  • rådgiving innenfor geologi, geologisk kartlegging, skredfare vurderinger
  • ingeniørgeologisk prosjektering av berganlegg
  • oppfølging av berganlegg under utførelse
  • prosjektledelse

Dette kan du

  • Du er utdannet innen ingeniørgeologi.
  • Du har helst 2 års erfaring eller mer fra rådgiverbransjen, entreprenør, byggherre, eller offentlig sektor.
  • Du snakker og skriver norsk.

Kontaktpersoner:

Jure Kokosin

+47 905 95 788

jure.kokosin@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: