Ingeniørgeolog/bergteknikk

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist16.05.2021

Multiconsult Norge AS avdeling GEO i region Midt er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen ingeniørgeologi og bergteknikk. Vi ser i den forbindelse etter en allsidig ingeniørgeolog med 2 til 10 års erfaring.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som ingeniørgeologvil du få muligheten til å lede og jobbe i fra små og mellomstore oppdrag, til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Fremtidige oppdrag i Møre og Romsdal kan inkludere oppdrag som utbedringstiltak langs veg og bane, skipstunnel, skredfarevurderinger med tiltak.

Hos oss vil du få en viktig rolle i videre utvikling, drift og vedlikehold av infrastruktur på Helgeland, med mulighet til å bruke de nyeste digitale løsningene innen fagområdet bergteknikk/ingeniørgeologi. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til rådgivning og prosjektering innen fagområdet bergteknikk/ingeniørgeologi. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Skredfarevurderinger
 • Anvisning av bergsikring i tunnel og bergskjæringer
 • Marked og tilbudsarbeid i Møre og Romsdal
 • Inspeksjoner/ettersyn i tunneler

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med allsidig interesse innen bergteknikk/ingeniørgeologi, som trives med å jobbe selvstendig og i team. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Sivilingeniør/Master i ingeniørgeologi, bergmekanikk eller anleggsteknikk
 • 2-10 års erfaring relatert til ingeniørgeologi fra rådgiver, entreprenør eller byggherre
 • Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig
 • Nettverk i bransjen er en fordel

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter.
 • God balanse mellom arbeid og fritid.
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Avdeling Geo består i dag av totalt ca. 80 medarbeidere fordelt på 4 seksjoner. Seksjon bergteknikk i Multiconsult Midt består av 9 ansatte i Trondheim, med lokalkontor i Mo i Rana og Ålesund. I Ålesund har Multiconsult et moderne kontor i hjertet av byen, med 22 ansatte. Hoveddelen av de ansatte jobber innenfor geofag og byggfaget. Ålesundskontoret er organisert under region midt, og samarbeider derfor mye med de større fagmiljøene i Trondheim.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader fortløpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Pål Drevland Jakobsen

Seksjonsleder

924 33 833

pdj@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: