Ingeniører med No-Dig kompetanse

HRP har siden etableringen i 2005 vokst fra 3 til 350 ansatte og er i dag Norges største norskeide leverandør av PA-tjenester innenfor bygg, eiendom og samferdsel. HRP leverer tjenester i alle prosjektfaser gjennom hele prosjektets levetid; fra behovs- og tidligfasevurderinger, analyser og KVU-prosesser, til forprosjekt og over i gjennomførings- og byggefase.

Firma HR Prosjekt
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

NoDig – en gravefri framtid i vente!

Vil du være en viktig del av utviklingen og effektiviseringen av prosjekter innen VA-sektoren? Som en av Norges viktigste samfunnsbyggere er HRP på utkikk etter dyktige folk med kompetanse og erfaring innen NoDig. NoDig er en metode som bidrar til lavere kostnader, redusering av støv, støy og belastning for nærmiljøet samtidig som det effektiviserer prosjektene. Gravefrie løsninger er framtiden – er du?

INGENIØRER MED NO-DIG KOMPETANSE SØKES!

Gravefrie løsninger er i vekst og stadig flere offentlige og private aktører tar metoden i bruk. Som leverandør til en rekke kommuner, etater og nasjonale virksomheter ønsker vi å styrke vår kompetanse innen NoDig. Vi ser etter fagkyndige folk med begeistring for vann- og avløpsprosjekter samt et ønske om personlig utvikling innen fagfeltet.

HRP er et firma i vekst hvor vi fokuserer på personlig utvikling og ansettelsestilfredshet. Vi tilbyr en arbeidsplass der vi ser og oppmuntrer hverandre. Hos oss får du kollegaer som vil du skal trives, en jobb du kan føle deg trygg i, og en lønn du kan leve godt med.

Vi er i dag på utkikk etter flere dyktige, engasjerte og målrettede Prosjekt- og Byggeledere. Kanskje har du erfaring fra byggherre, entreprenør eller som konsulent? Viktigst av alt er at du er engasjert, lærevillig, framoverlent og ønsker å utvikle deg selv!

Ta kontakt med Anna Josefin Bang på tlf: 99 59 30 82 eller mail:ajb@hrprosjekt.no, for en uforpliktende prat om stillingen eller HRP som arbeidsgiver

Kvalifikasjoner:

• Formell relevant utdannelse på Bachelor/Master-nivå, alternativt erfaring fra tilsvarende stilling

• Vi er på utkikk etter kollegaer som har alt fra 2-3 års erfaring og opp til de med 40 års erfaring.

Arbeidssted:

Vårt kontor ligger i Bjørvika, men prosjektene våre er i Oslo og i omkringliggende kommuner. Bor du litt utenfor Oslo, men synes dette virker interessant? Fortvil ikke, vi har sannsynligvis oppdrag i ditt lokalområde!

Søk stilling

Vis flere stillinger: