Ingeniører innen vann og avløp

HRP har siden etableringen i 2005 vokst fra 3 til 350 ansatte og er i dag Norges største norskeide leverandør av PA-tjenester innenfor bygg, eiendom og samferdsel. HRP leverer tjenester i alle prosjektfaser gjennom hele prosjektets levetid; fra behovs- og tidligfasevurderinger, analyser og KVU-prosesser, til forprosjekt og over i gjennomførings- og byggefase.

Firma HR Prosjekt
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Lyst til å bidra i den spennende utviklingen innen vann og avløp?

Det norske ledningsnettet har en samlet lengde på mer enn to ganger rundt jorda, mer enn en tredjedel av dette er lagt før 1970 og har til dels usikker eller dårlig kvalitet. Hvordan kan man holde oversikt over tilstanden på nær 1600 kilometer offentlige vannledninger eller 2100 kilometer avløps- og overvannsledninger? Hva skjer hvis vi ikke overvåker Oslos trykksoner? Og hvordan kan vi få stabil vannkvalitet i byens vassdrag? Dette er noen av hovedtemaene og spørsmålene som i dag fokuseres mye på innen vann og avløp. Det skal nå investeres milliarder innenfor sektoren og som en av Norges viktigste samfunnsbygger søker vi folk som brenner for faget og som ønsker å være en del av den spennende utviklingen og satsningen innen feltet.

INGENIØRER INNEN VANN OG AVLØP SØKES!

Vann og avløpsledninger må fornyes og byttes ut, i store omfang. HRP leverer tjenester til en rekke offentlige og private aktører innen fagfeltet og har den forbindelse behov for flere dyktige, engasjerte og målrettede Prosjekt- og Byggeledere. Kanskje har du erfaring fra byggherre, entreprenør eller som konsulent? Viktigst av alt er at du er engasjert, lærevillig, framoverlent og ønsker å utvikle deg selv!

HRP er et firma i vekst hvor vi fokuserer på personlig utvikling og ansettelsestilfredshet. Vi tilbyr en arbeidsplass der vi ser og oppmuntrer hverandre. Hos oss får du kollegaer som vil du skal trives, en jobb du kan føle deg trygg i, og en lønn du kan leve godt med.

Ta kontakt med Anna Josefin Bang på tlf: 99 59 30 82 eller mail:ajb@hrprosjekt.no, for en uforpliktende prat om stillingen eller HRP som arbeidsgiver

Kvalifikasjoner:

• Formell relevant utdannelse på Bachelor/Master-nivå, alternativt erfaring fra tilsvarende stilling

• Vi er på utkikk etter kollegaer som har alt fra 2-3 års erfaring og opp til de med 40 års erfaring.

Arbeidssted:

Vårt kontor ligger i Bjørvika, men prosjektene våre er i Oslo og i omkringliggende kommuner. Bor du litt utenfor Oslo, men synes dette virker interessant? Fortvil ikke, vi har sannsynligvis oppdrag i ditt lokalområde!

Søk stilling

Vis flere stillinger: