Ingeniør / tekniker - Betonglaboratoriet

SINTEF Byggforsk er et forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg, infrastruktur og mobilitet. Vi skaper verdier for våre kunder og samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi har spisskompetanse innenfor fagområder som arkitektur, bygg, vann, samferdsel og samfunnsøkonomi. Vi utvikler fremtidens løsninger for et bærekraftig samfunn.

Firma SINTEF Byggforsk
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist22.04.2019

SINTEF Byggforsk søker

Tekniker/fagarbeider og ingeniør - betonglaboratoriet

Tekniker/fagarbeider

SINTEF Byggforsk søker etter en tekniker/fagarbeider ved laboratoriet. I hovedsak vil denne stillingen høre til ved avdelingens betonglaboratorium. Arbeidet spenner fra fysisk håndtering av materialer og blanding av betong, til preparering og analyser. Stillingen krever nøyaktighet og evne til å sette seg inn i beskrivelser og prosedyrer.

Bakgrunn/kvalifikasjoner

 • Teknisk fagskole/fagarbeider/tekniker/ (elektro, maskin, automatisering, bygg/anlegg el.l)
 • Tekniske og praktiske ferdigheter - kreativ og løsningsorientert
 • Arbeidserfaring som for eksempel: driftsteknikker, vaktmester, laborant fra "grove" laboratorier, eller annet praktisk arbeid
 • Interesse for teknisk utstyr og digitale verktøy
 • Fokus på HMS
 • Egnethet og personlige egenskaper er viktigere enn formell bakgrunn

Det er viktig at du har god fysisk form og fokus på helsen siden stillingen innebærer løft og stående arbeid.

Ingeniør

SINTEF Byggforsk søker også etter en ingeniør i miljøet rundt betonglaboratoriet, som vil ha oppgaver rundt planlegging og oppfølging av prosjekter i laboratoriet. Vi ønsker en ingeniør, fortrinnsvis med bakgrunn fra betongproduksjon eller betongarbeid. Den som ansettes må også regne med å delta i laboratoriearbeidet som beskrevet under "tekniker/fagarbeider".

SINTEF Byggforsk sitt betonglaboratorium er godt utstyrt og kan utføre prøving av alle relevante egenskaper på alle typer betongrelaterte produkter. Miljøet har fokus på en tverrfaglighet med SINTEF sine andre fagmiljøer, og arbeider strategisk med å bygge opp fremtidens laboratorier innen materialer og konstruksjoner.

Du vil bli en del av et godt faglig miljø med stor frihet til å utforme din egen hverdag. Gjennom våre prosjekter vil du kontinuerlig utvikle din kompetanse.

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktig lønn
 • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
 • Kreativt og tverrfaglig arbeidsmiljø som er internasjonalt anerkjent
 • Gode muligheter for faglig fordypning og utvikling
 • Trivelig arbeidsplass med gode kolleger

Spørsmål om stillingen

Einar Bergheim

Laboratoriesjef

Telefon 918 97 299

Jonas Holme

Forskningssjef

Telefon 915 21 367

Søk stilling

Vis flere stillinger: