Ingeniør/Sivilingeniør Bygg

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist29.09.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring og fagkompetanse i en stilling hvor du blir engasjert i spennende og betydningsfulle prosjekter i regionen. For denne rollen trenger du utdannelse innen bygg og konstruksjonsfag. Det vil være fordelaktig med minimum 5 års erfaring, men du med noe mindre erfaring oppfordres også til å søke. Er du vår nye Ingeniør/Sivilingeniør Bygg? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Tønsbergavdeling

Som vår nye Ingeniør/Sivilingeniør Bygg blir du en del av et sterkt fagmiljø på Rambølls kontor i Tønsberg. Kontoret har 70 dyktige medarbeidere innen fagområdene Plan- og Arkitektur, Veg, Prosjektledelse, Tekniske systemer, Urban water, Areal- og eiendomsjuss samt bygg og konstruksjon. Kontoret ligger fint plassert langs byfjorden og har gode fasiliteter. Vi samarbeider med flerfaglige Rambøll-miljøer på tvers av landet og i Norden, og er engasjert i flere store byggeprosjekter og planoppdrag i Vestfold, Telemark og i Norge for øvrig.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Byggeteknisk prosjektering og rådgivning
  • Oppdragsledelse og kundeoppfølging
  • 3D-modellering og tegningsproduksjon
  • 3D-analyser og beregninger

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Universitets- eller høyskoleutdanning
  • Erfaring med moderne prosjekteringsverktøy og tradisjonell prosjektering
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er initiativrik og fremoverlent i møte med en kundegruppe som er på full fart fremover i digitalisering og modernisering.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 29.09.2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Seksjonsleder Ole Andre Hagen, 92 63 66 42

Søk stilling

Vis flere stillinger: