Industrirådgiver produksjon og logistikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.02.2020

Ønsker du å bli vår nye rådgiver i spennende industriprosjekter?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco har industriavdelinger i Oslo, Mandal og Bergen. Her vil du møte flere dyktige og engasjerte kolleger som løser utfordrende oppgaver knyttet til produksjon og logistikk innen mange industribransjer. Næringsmiddel, fisk og havbruk, metallurgisk, gruver, kjemisk og mekanisk industri er blant disse.

Det er vår erfaring at norske industribedrifter er offensive når det gjelder å redusere sitt miljøfotavtrykk. Mange industribedrifter ønsker å bidra til å ta Norge over i lavutslippssamfunnet. Vi opplever økende etterspørsel etter våre tjenester og søker derfor nye rådgivere som kan bidra til å øke kapasiteten på vår avdeling.

STILLINGSBESKRIVELSE

Som rådgiver skal du avlaste og overta oppgaver fra seniorene i avdelingen, i første omgang på tekniske og faglige områder, men også roller innen oppdragsledelse. Du blir en verdifull ressurs for å øke kapasiteten vår i prosjekter der du får planlegge og drive delprosesser i utviklingsprosjekter og forbedringsprosjekter. Du vil få ansvar med å følge opp kunder og jobbe aktivt for å bygge gode kundeforhold. Målet er at du skal vokse inn i rollen som selvstendig rådgiver og oppdragsleder. Du vil ha base i Oslo, og må regne med å være på reisefot ca. 50 dager i året.

Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. Du er opptatt av kvalitet og er grundig og rasjonell i dine vurderinger.

DIN BAKGRUNN

 • Du har en master innenfor tekniske eller økonomiske fag. Manglende utdannelse kan kompenseres for med relevant arbeidserfaring.
 • Relevant arbeidserfaring innen rådgivning og industri er en fordel, men ikke et krav.

DINE EGENSKAPER

 • Du jobber selvstendig og er i stand til å sette deg inn i nye fagområder og oppgaver.
 • Du kommuniserer godt og er flink til å bygge relasjoner.
 • Du viser initiativ og ansvarlighet, og er god på samarbeid.
 • Du er analytisk, god på salg, og evner å fokusere på bunnlinjen.
 • Du snakker og skriver godt norsk og engelsk.

DETTE KAN VI TILBY

 • Ansvarsfulle oppgaver i spennende prosjekter.
 • Store utviklingsmuligheter.
 • Svært kompetente kolleger og ledere.
 • Et fleksibelt og sosialt godt arbeidsmiljø.
 • Utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid.

HØYE KRAV

Hos oss får du ansvar fra dag én. Vi stiller høye krav til deg og legger til rette for at du er på ditt beste. Så mens du og teamet ditt takler utfordringene kundene våre står overfor, sørger vi for at du får den støtten og veiledningen du trenger.

Kontaktpersoner:

Arne Bratli

+47 905 71 630

arne.bratli@sweco.no

Gina Plahte Helsing

+47 415 10 670

gina.helsing@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: