Elektroingeniør

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende fem forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Samferdsel, Fornybar Energi og Vann & Miljø.

FirmaMulticonsult
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfrist30.01.2022

Vi trenger en dyktig elektroingeniør på laget!

Stillingen er en fantastisk mulighet for deg som ønsker å delta i store nasjonale oppdrag så vel som regionale og lokale oppdrag – en flott variasjon i et kreativt og kompetansetungt miljø.

Multiconsult AS avdeling Bygg & Industri i Oslo, Drammen, Tønsberg og Skien er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen elkraft i industri- og samferdselsprosjekter. Vi ser i den forbindelse etter elektroingeniører med erfaring fra prosjektarbeid, prosjektering, oppdragsledelse eller prosjektstyring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som elektroingeniør vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag er blant annet blant annet Ny Vannforsyning Oslo, Fornebubanen, Sotrasambandet, store og mindre veiprosjekter, samt kunder som Alcoa og Norsk Hydro.

Hos oss vil du få en viktig rolle innen prosjektering av elkraft, oppdrags- og disiplinledelse i et multifaglig miljø, der vi sammen med våre kunder utvikler gode, bærekraftige løsninger. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til prosjektering, rådgiving og oppfølging innen våre forretningsområder Industri og Samferdsel i Multiconsult.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Rådgivning i tidligfase
  • Prosjektering og oppfølging av elektrotekniske anlegg
  • Oppdrags- og disiplinledelse
  • 3D-modellering i tegneprogrammene Revit og Novapoint
  • Tverrfaglig koordinering

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Vi er på jakt etter deg som er faglig ambisiøs, engasjert og selvstendig i ditt arbeid. Du er strukturert og løsningsorientert, og tar gjerne initiativ. I tillegg tror vi at du er ansvarsbevisst med stort fokus på gode leveranser, og med stor gjennomføringsevne. For å lykkes i rollen er det også viktig at du har gode kommunikasjon- og samarbeidsegenskaper, og et ønske om å lykkes i multifaglig samarbeid i team og oppdrag. I Multiconsult er vi opptatte av bærekraft, og det håper vi at du også er.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Utdanning fra universitet / høyskole
  • Erfaring fra prosjektarbeid, prosjektering, oppdragsledelse og prosjektstyring enten som entreprenør, rådgiver, byggeleder eller prosjektleder innen elektro
  • Erfaring fra modelleringsverktøy (Revit / Novapoint)
  • God kjennskap til både nasjonale og internasjonale lover, forskrifter og standarder

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • God faglig og personlig utvikling som del av et helhetstenkende fagmiljø
  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Multiconsult region BVT har kontorer i Drammen, Tønsberg og Skien. Regionen består av om lag 110 engasjerte medarbeidere med multifaglig bakgrunn. Avdeling Bygg & Industri har i dag 73 medarbeidere, fordelt på fagseksjonene innen Industri, elektro, VVS og Byggeteknikk.

Er du klar for å søke jobb i Multiconsult? Har du lyst til å bli bedre i det du allerede er god på? Vil du forsøke deg litt utenfor komfortsonen i et trygt elektromiljø? Send oss din søknad i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder Industri John-Ivar Asbjørnsen, tlf: 906 19 151.

Søk stilling

Vis flere stillinger: