Produktsjef

For en enklere og smartere hverdag!

Enklere, smartere og mer holdbart – hos LK går vi alltid ut fra at det er en bedre måte å gjøre ting på. I alt vi gjør foretrekker vi innovasjon over status quo, og enkelhet over kompleksitet. Med den overbevisningen utvikler vi hos LK smarte produkter og systemløsninger for varme, vann og sanitær.

Gjennom vårt forretningsområde Water and Heating Systems, er LK ledende i Norden innenfor løsninger for varme- og tappevannsystemer. Våre systemer er enkle å installere og i vår prefab produksjon produserer vi også skreddersydde systemer som ytterligere forenkler installasjonen. Fra idé til ferdig produkt, her får du de smarteste løsningene, både i dag og i fremtiden.

FirmaLK Systems
FylkeOslo
Søknadsfrist19.05.2021

Produktsjef

Din nye rolle

Hovedoppgaven er å understøtte salget og lønnsomheten av LK Systems produkter i Norge. Dette ved å effektivt lede og styre produktutviklingen i tråd med det kunder og marked etterspør, i tett samarbeid med selskapets øvrige ressurser. Du rapporter til og samarbeider nært med daglig leder og du inngår i selskapets ledergruppe.

Dine primære arbeidsoppgaver

Helhetlig kommersielt og teknisk ansvar for å utvikle, forbedre og forenkle produkter/produkt-spekteret med tilhørende dokumentasjon, gjennom hele verdikjeden. Ansvarlig for utarbeidelse av kategoristrategier, produkt- og markedsplaner og langsiktige vekstplaner, deltagelse i avtalearbeid, forhandlinger og markedsaktiviteter. Aktiv bidragsyter, medspiller og kunnskapsressurs til salgs- og serviceteamene. Ansvar for å opprette og vedlikeholde leverandør- og vareinformasjon innen produktporteføljen, samt prissetting og innføring av nye produkter. Ansvar for å formidle markeds- og bransjebehov til sentral produktavdeling i Sverige.

Også andre arbeidsoppgaver kan bli gitt, eks. hvis interne prosjekter i selskapet.

Hvem leter vi etter?

VVS Teknisk kompetanse, fagskoleingeniør, ingeniør eller mester. Du har sterk fagteknisk kompetanse, spesielt innen varmteknikk og systemteknisk interesse. Det er positivt om du har gode relasjons- og forhandlingsegenskaper og gjerne erfaring fra tilsvarende stilling og/eller salg og markedsføring.

Du er videre:

Initiativrik, selvstendig, analytisk og helhetstenkende med god kommersiell teft. Meget resultat- og løsningsorientert med stor gjennomføringsevne. God på å kommunisere og selge inn ditt budskap, både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.

Hva tilbyr vi deg?

LK er et familieeid konsern som driver globalt innen VVS-bransjen, og siden starten i 1910 har det skjedd mye – og vi er stolte av reisen vår så langt. Vår historie er tuftet på en nysgjerrighet på å lære nye ting og forbedre oss. Men også en fryktløshet for å legge om kursen når det trengs. Å stadig forbedre det vi gjør skaper på sikt trygghet og holdbarhet for kundene våre, oss selv og vår omverden, og dette er vårt bidrag til de kommende generasjonene. Vi elsker det vi gjør.

LK tilbyr deg en trygg arbeidsplass med en lønnsom og positiv bedriftskultur. Vårt utgangspunkt er at alt kan forenkles og forbedres. Derfor etterstreber vi alltid å utvikle smartere og mer holdbare løsninger for kundene våre.

Du blir en viktig del av et allsidig team som støtter hverandre og har det morsomt sammen. Vi tror på langsiktige relasjoner der våre medarbeidere har gode utviklings- og påvirkningsmuligheter. Selvsagt tilbyr vi konkurransedyktige betingelser. På vår karriereside kan du lese mer om hvordan våre kolleger opplever det å jobbe i LK.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Rekruttering AS på 917 06 467 eller daglig leder Lars-Petter Olsen, LK Systems AS på 957 33 117. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver.

Vi ser frem til å motta din søknad og CV!

Søknadsfrist 19.5.2021

Søk stilling

Vis flere stillinger: