Prosjektsjef i Statens vegvesen, Kjartan Hove (foran til høyre), og administrerende direktør Stig Ingar Evje i Implenia Norge signerte i dag kontrakt for bygging av ny E39 mellom Bjørset og Skei i Jølster. Prosjektleder Svein Reidar Dale (bak fra venstre) og assisterende prosjektleder Ole Martin Lilleby i Statens vegvesen, direktør region vest Arne Namdal og anleggsleiar Jørn Inge Grytten fra Implenia var til stede under signeringen.

Implenia og Vegvesenet signerte for E39-strekning

Statens vegvesen signerte kontrakt med Implenia Norge for bygging av ny E39 i Jølster.

Det skriver Vegvesenet i en pressemelding på sine nettsider.

– Vi ser fram til å komme i gang, og håper på et godt samarbeid med Implenia fra start til slutt, sier prosjektleder Svein Reidar Dale i Statens vegvesen.

Prosjektet går nå inn i en samhandlingsfase hvor begge partene skal legge grunnlaget for et godt samarbeid på prosjektet, skriver Vegvesenet.

– Dette blir et spennede og ganske krevende prosjekt for oss, som vi gleder oss til å ta fatt på, uttaler Stig Ingar Evjen, administrerende direktør i Implenia Norge.

Etter planen skal arbeidet starte i midten av mars, og tunneldriving for å skaffe stein til veilinjen vil, ifølge pressemeldingen, være første prioritet.