Illustrasjonsfoto.

Illustrasjonsfoto.

Implenia Norge kjøper opp Norbridge

Norbridge er allerede et datterselskap av Implenia. Nå har Implenia kjøpt opp resterende del av selskapet.

Implenia skriver i en pressemelding at de to selskapene vil jobbe tett sammen om en felles strategi når daglig leder i Norbridge Tor Brækken pensjonerer seg etter lang og tro tjeneste.

Oppkjøpet av Norbridge betyr at vi kan forenkle strukturen, samarbeide tettere og levere bedre til kundene våre, sier teknisk direktør hos Implenia Norge, Mario Perissutti i meldingen.

– Implenia Norges strategi går ut på å satse på tunnel og sammensatte veiprosjekter, men også på bru. Siden Implenia hovedsakelig bygger betongbru og Norbridge er eksperter på stålbruer, kan vi gå sammen om å levere de beste bruløsningene. Det gagner både oss og kundene våre, sier Perissutti.

Norbridge ble etablert i 2010 av Tor Brækken og Olav Høiås, og har en lang historie med bygging av stålbruer i Norge og Sverige. Mellom 2010 og 2021 har Norbridge levert 22 bruprosjekter og nesten 10.000 tonn brustål for nordiske prosjekter.

Norbridge vil fortsette å levere prosjekter for både Implenia og andre aktører på markedet. Olav Høiås fortsetter som teknisk sjef i Norbridge.