Hydrolog

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.02.2020

Er du vår nye hydrolog?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Problemstillinger knyttet til vann og vannressurser blir stadig viktigere i lys av klimaendringene. I Sweco satser vi hardt på å bygge opp ekspertise som kan dekke det økende behovet for å løse problemer som kommuner, kraftselskaper og privatpersoner må håndtere. Kanskje har du skaffet deg et par års erfaring og er klar for å ta steget videre? Nå har du mulighet til å bli en verdifull del av et bredt flerfaglig miljø med hyggelige kolleger og varierte arbeidsdager.

Hos oss vil du utvikle deg. Som hydrolog vil du bli engasjert i flerfaglige prosjekter, der du vil jobbe tett med oppdragsgivere og samarbeidspartnere. Typiske oppdrag kan være hydrologiske utredninger knyttet til infrastruktur og kraftanlegg, faglige utredninger til offentlige planer, flom- og vannlinjeberegninger, dambruddsbølgeberegninger, restaurering av vassdrag, og overvåking av miljøtilstand. Du får varierte arbeidsoppgaver og gode muligheter til å utvikle deg innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid.

Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. Du er opptatt av kvalitet og gjør grundige og rasjonelle vurderinger.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Rådgivning, prosjektering, prosjektledelse, utredning og produksjon.
  • Du har ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Du har kundekontakt og bidrar aktivt til nysalg og mersalg av egne og andres tjenester.
  • Du bidrar til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen vassdragsteknikk, hydrologi eller hydraulikk.
  • Du har gjerne noen års relevant erfaring, men kan også være nyutdannet.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy (f.eks. ArcGIS, HecRas, MIKE, etc.).

Kontaktpersoner:

Karel Grootjans

Gruppeleder Miljø Oslo

+47 465 82 503

Søk stilling

Vis flere stillinger: