Hydrogeolog

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfrist16.08.2020

Rambøll Vann søker nå etter dyktige og fremtidsorienterte master/sivilingeniører innen Hydrogeologi, både nyutdannede og Senior til vår avdeling i Drammen! Avdelingen består i dag av 30 medarbeidere, som dekker alle disipliner innen vann. Vi har nå et behov for å ansette flere medarbeidere for å dekke etterspørselen i markedet.

Er du vår nye Hydrogeolog? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår vannavdeling

Som medarbeider i Rambøll Vann vil du inngå i et globalt team bestående av noen av verdens fremste eksperter innen vann. Du vil bli involvert i prosjekter fra første dag og bli utfordret gradvis, med god oppfølging fra kollegaer. Vi legger vekt på at du skal få utfordret deg i et bredt utvalg av prosjekter i ulike faser. Vi har prosjekter for både private og offentlige aktører, lokalisert i både by og bygd.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder kan være:

  • Kartlegging av grunnvannsforekomster og brønner
  • Etablering av brønner på byggeplass
  • Håndtering av georadar og CVES
  • Etablering av grunnvannsforsyning
  • Hindre spredning av forurensninger til grunnvann og resipient
  • Etablering av mobile renseanlegg og renseløsninger
  • Pumpetester
  • Grunnvannsnivåundersøkelser
  • Flomsikring og modellering

Velkommen til vår Vanndivisjon

I Rambøll jobber et globalt team av vanneksperter for å sikre utviklingen av bærekraftige samfunn. Vi hjelper kundene våre å håndtere de største vannutfordringene deres, og leverer løsninger som ivaretar både mennesker og natur. Våre hovedområder omfatter klimatilpasning, landskapsarkitektur, infrastruktur for vann og avløp, forvaltning av vannressurser og rensing av drikke og avløpsvann.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 16.08.20. Vi vil behandle søknader i august grunnet ferie.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Avdelingsleder Eva Rogne Tønnessen, mob: 97726561 mail: eva.tonnessen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: