Charlotte Bergman. Foto: HRP
Charlotte Bergman. Foto: HRP

Hun er ny styreleder i HRP

Charlotte Bergman er ny styreleder i HRP AS. Bergman er i dag administrerende direktør i rådgiving og prosjekteringsselskapet ELU Konsult AB.

– Fra høsten går jeg av som direktør i ELU Konsult. Dette fordi jeg ønsker å konsentrere meg om styrearbeidene, forteller Bergman i en pressemelding.

Hun har samlet mer enn 30 års erfaring fra forskjellige lederroller i bygg- og anleggsbransjen, etter at hun ble uteksaminert som sivilingeniør fra Linköpings Universitetet i 1988.

Bergman har erfaring fra blant annet flere sjefsroller i NCC konsernet, som administrernde direktør i Strängbetong i tillegg til topplederstillingen i ELU Konsult.

– Jeg ser veldig fram til å bli bedre kjent med HRP, og de ansatte der. Dette blir min første oppgave i et norsk selskap, men langt fra mitt første møte med nordmenn. Ikke minst i de årene jeg var i Stängbetong, som er et søsterselskap til Norsk Spennbetong, hadde jeg mye kontakt med norske kollegaer, sier hun i meldingen.

HRP AS er det andre selskapet i Broviken-konsernet hvor Bergman går inn som styreleder. Hun har samme rollen i SVEFA AB, et selskap som tilbyr rådgivning for eiendomsbransjen.