Marisa Ruiz Retamar tar over som ny HR-direktør i Norconsult. Foto: Norconsult
Marisa Ruiz Retamar tar over som ny HR-direktør i Norconsult. Foto: Norconsult

Hun er ny HR-direktør i Norconsult

Fra 1. juni vil Marisa Ruiz Retamar lede Norconsults HR-avdeling. Retamar kommer fra stillingen som HR-direktør i Utdanningsetaten i Oslo kommune.

Det skriver Norconsult i en pressemelding tirsdag.

– Vi har hatt en god prosess med mange kvalifiserte kandidater, og er jeg er veldig glad for at Marisa valgte å takke ja til stillingen. Hun fremstår som en strategisk HR-leder som evner å oversette forretningens behov til HR-initiativer som forbedrer prestasjon, lønnsomhet og medarbeiderengasjement i store, komplekse organisasjoner som Norconsult. Jeg gleder meg til å få henne med på laget, sier Janicke Garmann, konserndirektør for bærekraft og stab i Norconsult.

I tillegg til å ha jobbet som HR-direktør i Utdanningsetaten i Oslo kommune, har Marisa Ruiz Retamar flere års fartstid som HR-leder i Avinor-systemet og lang erfaring med samarbeid og forhandlinger med tillitsvalgte, skriver Norconsult i pressemeldingen.

Den nye HR-direktøren sier hun gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer i Norconsult.

– Gjennom denne ansettelsesprosessen har jeg fått et godt inntrykk av Norconsult som selskap, og den jobben som gjøres innenfor HR-feltet. Jeg gleder meg til å bruke min kompetanse og erfaring til å videreutvikle selskapet i samarbeid med dyktige kollegaer, som jeg ser frem til å bli bedre kjent med, sier Retamar.