Hun blir ny administrerende direktør i Baneservice

Kjersti Kanne er ansatt som ny administrerende direktør i Baneservice AS fra 1. januar.

Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i teknologiselskapet Elop. Kanne har lang erfaring fra operativ ledelse innen olje og gass, fra blant annet Baker Hughes og GE Oil & Gas, samt flere års styreerfaring fra NRC Group, skriver Baneservice i en pressemelding.

- Jeg er veldig glad for at vi får med oss en så erfaren leder som Kjersti Kanne i Baneservice. Hennes erfaring fra prosjektarbeid, forretningsdrift og ny teknologi vil bidra til utviklingen av Baneservice i årene som kommer. Baneservice skal være den ledende baneentreprenøren i Norge, da må vi også ta en sentral rolle i arbeidet med bærekraft og nytekning. Med Kanne som leder, og de dyktige ansatte i Baneservice med på laget, er jeg sikker på at Baneservice vil fortsette å levere prosjekter av høy kvalitet som vil spille en viktig rolle i det grønne skiftet, sier styreleder Dagfinn Neteland i Baneservice i en pressemelding.

- Jeg gleder meg stort til å lede Baneservice fremover, og å bidra til å levere på den viktige samfunnsoppgaven som det er å bygge jernbane. Behovet for, og viljen til å tilrettelegge for ‘grønne’ transportalternativ er stort. Sammen med et dyktig og engasjert team ser jeg frem til å bidra med min kunnskap og erfaring, slik at Baneservice fortsetter å være først i sporet og leverer gode, konkurransedyktige, og ikke minst bærekraftige prosjekter og løsninger til glede for kunder, ansatte og eiere, så vel som storsamfunnet, sier Kanne i den samme meldingen.

Kanne overtar etter Ingvild Storås som begynner i ny jobb som administrerende direktør i Cargo Net fra 1. januar.