Ingunn Andersen Randa, påtroppende konserndirektør for Boligutvikling Storby i OBOS. Foto: Åsmund Holien Mo.
Ingunn Andersen Randa, påtroppende konserndirektør for Boligutvikling Storby i OBOS. Foto: Åsmund Holien Mo.

Hun blir konserndirektør i OBOS

Ingunn Andersen Randa tar over etter Arne Baumann som konserndirektør Storby i OBOS.

Etter over 20 år som konserndirektør i OBOS overlater Baumann ansvaret for boligutvikling Storby til Randa, med virkning fra 1. januar.

– Arne har utmerket seg som en allsidig leder med bred kompetanse innenfor eiendomsfaget, med særlig stor tyngde og kompetanse innenfor bolig og byutvikling. Sammen med kompetente ledere og medarbeidere i OBOS Boligutvikling har Arne i løpet av sin tid som konserndirektør ferdigstilt circa 25.000 nye OBOS boliger til våre medlemmer, sier konsernsjef i OBOS Daniel Siraj i en pressemelding.

Randa har jobbet for OBOS siden 2018 og er for tiden konserndirektør for Bank, boligkjøpsmodeller og forretningsutvikling i OBOS. Randa har også hatt ansvaret for strategiendringen knyttet til OBOS’ store satsing på boligkjøpsmodeller det siste halvannet året.

– Ingunn tilfører bred kompetanse innenfor bank, finansiering og investeringer med gode resultater både på økonomi og medarbeiderutvikling. Jeg er glad for at Ingunn har sagt ja til denne utfordringen og er sikker på at hun sammen med et meget kompetent team som allerede er på plass, vil kunne lose boligutvikling Storby gjennom et krevende farvann de neste årene, sier Siraj.

Før hun kom til OBOS jobbet Randa i ti år i ulike stillinger i Nordea-systemet, blant annet med strategi- og forretningsutvikling og arbeid med større industrielle kunder. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Arne og de dyktige ansatte i Boligutvikling Storby har jobbet langsiktig og bygget en sterk organisasjon som leverer gode boliger til medlemmene. Markedet bremser nå opp, og da er det viktig å bruke kompetansen som ligger i OBOS Nye Hjem, OBOS Fornebu og OBOS Nya Hem. Jeg gleder meg til å overta stafettpinnen på nyåret og bli bedre kjent med nye kollegaer, sier Randa i meldingen.