Fra venstre: Avdelingsleder Gol, Øyvind Frekeplass, direktør ARP, Niclas Berlin Nilssen, avdelingsleder arkitektur Oslo, Espen F. Johannessen og avdelingsleder ingeniørfag Oslo, Hans Christian Randem. Foto: Mats Bakken

HRP har fått skoleprosjekter for en milliard det siste året

HR Prosjekt AS (HRP) har allerede vunnet sitt femte skoleprosjekt i 2021. Samtidig har HRP levert prosjekteringsgrupper til skoler med samlet prosjektkostnad over en milliard kroner det siste året.

- Satsningen på skole og utdanningsbygg har vært en suksess for våre fagmiljøer, sier direktør for arkitektur, rådgivning og prosjektering i HR Prosjekt, Niclas Berlin Nilssen i en pressemelding.

Innenfor skole og utdanning har HRP gjort en strategisk satsning som i 2021 allerede har bidratt til kontrakter for prosjektering av 5 nye skoler, skriver de i meldningen.

Rett før påske fikk HRP bekreftet tildeling på nye Beiarn Skole. En flerbruksskole med både flerbrukshall og basseng hvor HRP skal levere komplett prosjekteringsgruppe, arkitekt, regulering og prosjektstøttetjenester. Videre har HRP vunnet kontrakt for nye Skram skole, Sørvågen oppvekstsenter, Vennesla skole og Fiskå Skole. Oppdragene inkluderer både skisse- og forprosjekt, og bistand i detaljprosjekteringsfasen.

Det tverrfaglige prosjekteringsmiljøet til HRP har tidligere levert komplett prosjekteringsgruppe for Nye Tveten skole. Tveten skole prosjekteres som nullutslippsbygg og passivhus, samt miljøklassifiseres som BREEAM Excellent med utstrakt bruk av massivtre. Til Tveten skole leverte HRP 22 ulike rådgiverfag til gjennomføringen fra flere av HRP sine ulike avdelinger. Dette oppdraget er nå i gjennomføringsfase, står det i meldingen.