HR-sjef

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Industri
FylkeOslo
Søknadsfrist01.05.2018

Vi søker en trygg og proaktiv HR-sjef til et av våre tre forretningsområder: Drift & Vedlikehold.

Som HR-sjef er dine viktigste oppgaver å understøtte virksomheten og bidra til at HR-aktivitetene gir effekt i organisasjonen. Det er avgjørende at du er tett på driften for å kunne utvikle forretningsområdet sammen med ledergruppen du sitter i.

I vår matriseorganisasjon rapporterer du til direktøren for Drift & Vedlikehold, samt HR-direktør. I tillegg til særskilt HR-ansvar for Drift & Vedlikehold, kan vi by på spennende HR-prosjekter på tvers av forretningsområdene.

Vi har kontorsted på Skøyen i Oslo, og har kontrakter og aktiviteter over hele landet som vil medføre noe reisevirksomhet.

Sentrale ansvarsområder

  • være sparringpartner for direktør i forretningsområdet i alle forhold som gjelder human kapital, organisering og ledelse
  • være en premissleverandør og støtte til forretningsområdet i arbeidet med å sette retning/kurs for å nå strategiske mål
  • lederstøtte
  • tilrettelegge for en velfungerende stabsfunksjon
  • rådgiver i strukturelle og organisatoriske spørsmål
  • ansettelser og oppsigelser
  • prosjektledelse av strategiske aktiviteter, inkl. HR-prosjekter for hele virksomheten
  • samarbeide med sentrale funksjoner i de andre forretningsområdene og Veidekke konsern etter behov

Vi ser etter deg med sterk interesse for HR og som har evne til å se helhet og til å drive et bredt spekter av HR-oppgaver. Du har relevant høyere utdanning, og minst fem års erfaring fra prosjektledelse og kontinuerlig utviklings- og forbedringsarbeid innen HR, gjerne fra en matriseorganisasjon. Det er viktig for deg at HR bidrar til lønnsomhet, og du trives med å jobbe både strategisk og operativt. Du er strukturert, har stor gjennomføringsevne, og blir beskrevet som en trygg, proaktiv og beslutningsdyktig sparringspartner av ledergruppen. Du har god kunnskap om arbeidslivets spilleregler og har en tydelig kommunikasjonsform, både skriftlig og muntlig.

Rekrutteringen av ny HR-sjef vil bli svært sentral for utviklingen av forretningsområdet Drift & Vedlikehold. Vi tilbyr en innflytelsesrik og variert rolle der dine initiativer blir verdsatt. Hos oss kommer du inn i et positivt og dynamisk arbeidsmiljø med en uformell tone. Vi er opptatt av våre medarbeideres utvikling og kan by på mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen. Vi har konkurransedyktige betingelser, og tilbyr våre ansatte å bli medeiere av bedriften. I dag eier de ansatte over 15 % av aksjene i selskapet.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Andrea Seim, tlf. 481 42 462. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Veidekke.

Søk stilling

Vis flere stillinger: