HR-sjef til forretningsområdet Asfalt

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

Firma Veidekke Industri
FylkeOslo
Søknadsfrist29.10.2018

Vi søker etter en trygg og forretningsorientert HR-sjef som primært skal jobbe i forretningsområdet Asfalt. Du vil imidlertid også få ansvar for HR-prosesser og prosjekter for å videreutvikle fellesskapet på tvers av forretningsområdene og sentralt for Veidekke Industri.

Vi leter etter deg som

 • har sterk interesse for HR og har evne til å se helhet og til å drive et bredt spekter av HR-oppgaver
 • er forretnings- og utviklingsorientert og har erfaring fra prosjektledelse og forbedringsarbeid innen HR
 • er tydelig i kommunikasjonen og har god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne
 • erfaring fra å jobbe og levere i en kompleks organisasjon
 • har evne til «å stå i» budskapet
 • forstår at HR må ses i sammenheng med forretningen og bidrar til lønnsomhet

Du arbeider strukturert, tar initiativ og sikrer kvalitet i alle HR-leveranser. Ditt bidrag understøtter forretningsvirksomheten samt at du sørger for at HR-aktivitetene er verdiskapende og gir effekt i organisasjonen. Du er tett på driften og kan arbeid proaktivt sammen med ledergruppen i forretningsområdet.

Kontorsted på Skøyen i Oslo, i tillegg har vi lokasjoner over hele landet som vil medføre noe reisevirksomhet.

Stillingen inngår i HR-funksjonen i Veidekke Industri og i ledergruppen i forretningsområdet Asfalt. Du vil rapporterer til HR-direktør og direktør i forretningsområdet.

Ansvarsområder

 • være en strategisk lederstøtte i forretningsområdet, herunder være tett på og proaktivt identifisere behov for forbedring innen utvikling av medarbeidere og organisasjon
 • være lederstøtte og sparringspartner i alle HR-prosesser slik at ledere lykkes med å utvikle gode prestasjoner for menneskene og organisasjonen
 • være prosessansvarlig for definerte prosesser
 • sikre og gjennomføre at den operative HR-støtten er i tråd med forretningsområdets behov og selskapets overordnede strategi
 • samarbeide på tvers for å få en likartet praksis i Veidekke Industri og i Veidekke konsernet for øvrig
 • bidra til fellesprosjekter og prosesser på tvers i Veidekke-konsernet for å sikre felles utvikling av HRs fagområder

Kvalifikasjoner

 • høyere utdanning inne HR-faget inkl. arbeidsrett og organisasjon og ledelse
 • minimum 5 år praktisk HR-erfaring fra en proaktiv og forretningsorientert rolle, eller erfaring som konsulent innen fagområdet
 • sertifisering og erfaring i bruk av HR relaterte verktøy eller metoder

Vi tilbyr

En spennende stilling i en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt, og til tider hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr også mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen, som er en del av et kontinuerlig utviklingsløp. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Spørsmål om stillingen?

Trine Alexandersen

917 07 464

Søk stilling

Vis flere stillinger: