HR-rådgiver

Nordic Infra AS er et nytt og selvstendig konsulent- rådgivingsselskap innen bygg- og anleggsbransjen. Gjennom bl.a inngått rammeavtale for Nye Veier og arbeid med Fornebubanen for JV Multiconsult/Cowi har vi stor aktivitet og mange spennende oppgaver foran oss. Vi har på kort tid befestet en posisjon i markedet og vi har ambisjoner om ytterligere vekst.

Firma Nordic Infra
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.02.2020

Gjennom vårt samarbeid og avtale med det spanske entreprenørselskapet FCC Construcción , støtter vi dem i deres nye prosjekt E6 Ulsberg-Vindåsliene, et prosjekt for Nye Veier. Nordic Infra vil styrke FCC sin anleggsorganisasjon med enkelte nøkkelroller. Arbeidssted vil være på anleggsplass, i nær tilknytning til veiparsellen.

Vi søker derfor en erfaren HR-rådgiver.

Våre kandidater

I rollene som «HR-rådgiver», vil du få ansvar for onboarding og oppfølging av alle prosjektressurser. I stillingen vil du jobbe bredt, og derfor fordel om riktig kandidat har en allsidig bakgrunn og erfaring.

Du jobber strukturert, er nøyaktig, pliktoppfyllende ryddig i din opptreden. Du bør ha jobbet i tilsvarende stilling innen bygg- eller anleggsbransjen. Fordel om kandidaten har tidligere erfaring med oppfølging av utenlandsk arbeidskraft. Du er derfor godt kjent med norsk regelverk.

Du har relevant Bachelor- eller mastergrad.

Du kan formulere deg meget godt, både norsk og engelsk. Av andre egenskaper jobber du best i team, har godt humør og en positiv bidragsyter til et godt miljø på arbeidsplassen.

Eksempler på arbeidsoppgaver

  • Bistå prosjektledelsen innen personaloppfølging, personalpolitiske spørsmål, organisasjonsendring, rekruttering, ledelse og HR administrasjon
  • Ha kontroll på /sjekke ansattes kompetanse, kurs, sertifikater og bistand til gjennomføring av kompetansetiltak
  • Strategisk og operativ bemanningsplanlegging
  • Registering, oppdatering og vedlikehold av personal data
  • Sørge for nødvendig onbording av nye prosjektmedarbeider og forestå opplæring i gjeldene prosjektrutiner
  • Bistå i sykefraværsoppfølging
  • Kontroll av timelister og koordinering mot lønnsavdeling

Vis flere stillinger: