HR-rådgiver

Kruse Smith er entreprenørselskapet som identifiserer de gode ideene, og har gjennomføringskraften til å sette dem ut i livet. Selskapet ble etablert i 1935 og er blitt en av Norges største entreprenører og en ledende eiendomsaktør. Våre forretningsområder er: Bygg, Anlegg og Bolig- og eiendomsutvikling.

FRA ÍDE TIL VIRKELIGHET er vår visjon. En visjon vi er stolt av å strekke oss etter - gjennom kreativitet, kompetanse og finansiell tyngde.

Firma Kruse Smith
FylkeOslo
Søknadsfrist17.10.2019

Kruse Smith opplever stor vekst i Oslo–området. For å kunne rekruttere, ivareta og videreutvikle gode medarbeiderforhold vil vi styrke teamet med en ny HR-rådgiver.

I Kruse Smith har HR-arbeidet en helt sentral plassering og fokuserer på ledelse og utvikling av våre menneskelige ressurser. Som rådgiver i vårt HR-team vil du jobbe både overordnet og operativt med rekruttering, kompetanseutvikling, personalpolitiske spørsmål og organisasjonsutvikling. Analyser, rapportering og systemvedlikehold vil også være del av ansvarsområdet. For å nevne noe.

HR-teamet i Kruse Smith sitter med kjernekompetanse på oppfølging og utvikling av våre medarbeidere. Teamet er derfor en mye benytter sparringspartner for ledere i andre deler av selskapet.

Som HR-rådgiver i Oslo blir du en del av regionens ledergruppe og del av et HR -team bestående av fem personer, fordelt i selskapets regioner og avdelinger. Stillingen rapporterer til regiondirektør.

Til denne stillingen er vi på jakt etter en person med sold erfaring innen HR-faglige områder som rekruttering, endringsledelse og personaloppfølging. Du er vant til HR-analyser samt å bruke it-systemer som verktøy for HR, og må også trives med de rutinemessige og administrative oppgavene innen HR faget.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med stor takhøyde og gode betingelser. Du er hjertelig velkommen innom for en prat. Ta kontakt med HR-Leder Elin Sundstøl.

Arbeidssted: Skøyen, Oslo.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Elin Sundstøl

90739800

elin.sundstol@kruse-smith.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: