HR-Rådgiver

Kruse Smith er en av Norges ledende privateide entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet ble etablert i Kristiansand i 1935, og har i dag rundt 850 ansatte i lokasjoner langs kysten mellom Oslo og Bergen med hovedkontor i Kristiansand. Konsernets omsetning i 2017 var cirka 3,6 mrd.

FirmaKruse Smith
FylkeVest-Agder
StedKristiansand
Søknadsfrist07.01.2019

Vi vil styrke laget og trenger nå en HR-Rådgiver i Sør.

I arbeidet med å bistå til å oppnå bedriftens strategiske mål jobber vi kontinuerlig med å forbedre og forenkle våre HR-prosesser.

Vi søker nå etter en person med relevant Bachelor- eller Mastergrad som har solid erfaring innen HR-faglige områder som endringsledelse, rekruttering og personaloppfølging. Du har høy arbeidskapasitet, er løsningsorientert og motiveres av resultater. Din erfaring fra å drive og initiere HR prosesser vil du få god bruk for hos oss. Struktur er viktig samtidig som du har fleksibilitet. Høyt arbeidstempo passer deg, og du mestrer balansen mellom strategiske og administrative oppgaver. Du har god språklig fremstilling, både muntlig og skriftlig. Du er vant til HR-analyser samt å bruke IT-systemer som verktøy for HR, og må også trives med de rutinemessige og administrative oppgavene innen HR faget.

Om du har erfaring fra bygg og anleggsbransjen vil det være et pluss.

Stillingen rapporterer til HR-leder i regionen og blir en del av et engasjert og dyktig HR-team.

Hvem er vi

  • Vi er en liten HR avdeling i et konsern med et sterkt fokus på ledelse og utvikling av menneskelige ressurser.
  • Vi har stor breddekompetanse og følger prosesser fra A-Å.
  • Våre hovedoppgaver er blandt annet å bistå bedriftens ledelse innen personaloppfølging, personalpolitiske spørsmål, organisasjonsendring, rekruttering, ledelse og HR administrasjon.
  • HR-analyser, rapportering og systemvedlikehold tilhører også funksjonens ansvarsområde.
  • HR-teamet jobber som sparringspartner for organisasjonen og har fokus på å spille hverandre gode.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter

Arbeidssted: Kristiansand

Søknadsfrist: 07.01.2019

For mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte Branch Manager i Bemanningsbyraaet Torill Keim tlf. 971 59 909 eller Daglig Leder/ Partner i Qualified Professionals Rolf Michaelsen tlf. 975 35 754.

Søk stilling

Vis flere stillinger: