HR-direktør

Mesta AS er Norges største og ledende selskap innen drift og vedlikehold av vei og har virksomhet i hele landet. I tillegg har selskapet betydelig kapasitet og kompetanse innen elektro, anlegg, betong, fjell- og tunellsikring, rekkverk og veisikring, bro- og kaivedlikehold og jernbane.

Selskapet har ca. 1300 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på ca. NOK 3,5 mrd. Selskapets hovedkontor ligger på Lysaker i Bærum. For mer informasjon se www.mesta.no

Firma Mesta
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfrist30.05.2017

HR-direktøren rapporterer til adm. direktør og ansvaret favner hele personalområdet med et særlig fokus på rekruttering og leder- og medarbeideropplæring/utvikling.

Vi søker en aktiv og trygg person med naturlig autoritet og sterk gjennomføringskraft. Oppgavene er varierte og det er en fordel om du har høyere utdanning og solid erfaring fra HR-området i stort selskap.

Kontakt gjerne rådgiver Helge Krog, KROG & Co. AS, tlf. 99 55 44 11 for nærmere informasjon om selskapet og stillingen. Adm. dir. Kurt Opseth, tlf. 90 76 27 59 kan også kontaktes.

Skriftlige henvendelser sendes innen 30. mai 2017 til helge.krog@krogco.no. Enhver henvendelse behandles strengt konfidensielt.

Vis flere stillinger: