Geir Idar Holte. Foto: CEG Norway

Geir Idar Holte. Foto: CEG Norway

Holte blir leder av fusjonerte CEG Norway

Geir Idar Holte blir leder av det fusjonerte selskapet CEG Norway AS.

Holte får ansvaret for Construction Equipment Groups satsing i hjemmemarkedet og skal forvalte varemerkene Gjerstad, EMA, Foss-Eik og Vera Tank i Norge. Han blir også leder for Foss-Eik Mekaniske Verksted AS, som øker sin produksjon på Bryne.

Styreleder i CEG Norway og daglig leder i Construction Equipment Group AS, Tor Kjetilson Moe, sier i en pressemelding at han er svært fornøyd og glad for å ha fått på plass en leder med de rette kvalifikasjonene, erfaringene og ikke minst en stor dose entusiasme for å ta CEG til neste nivå i Norge.

– Jeg er ydmyk, spent og veldig glad for å få denne sjansen. CEG er et utrolig ambisiøst prosjekt som er på en spennende reise nasjonalt og internasjonalt. Norge vil spille en nøkkelrolle i den videre satsningen, så ansvaret for å ta vare på medarbeidere, kundene, varemerkene og verdiskapningen her hjemme blir avgjørende, sier den påtroppende lederen i meldingen.

Holte startet opp 2. januar, og kommer til CEG med erfaring fra produksjon, salg og logistikk.

– I prosessen har vi har lagt vekt på Geir Idars erfaring og evne til å lede og strukturere. CEG er i en vekstfase med mange bevegelig deler til enhver tid, derfor er det viktig med stø kurs med en tydelig leder her hjemme. I tillegg til å lede CEG Norge og Foss-Eik går Geir Idar også inn i konsernledergruppen, sier Tor Kjetilson Moe.