HMS-sjef

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Industry
FylkeOslo
Søknadsfrist07.02.2020

NCC Industry AS er Nordens største aktør inne asfalt og steinmaterialer.

NCC Industry legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmateriale, asfalt, grunnarbeid og resirkulering av bygningsmaterialer. Vi er en proaktiv partner med ekspertise både innen produksjon og entreprenørvirksomhet, med hovedvekt på bærekraftige løsninger. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

NCC Industry søker nå en HMS-sjef som vil ha ansvar for Sektor Steinmaterialer og Sektor Hercules og jobbe tett på vår virksomhet og våre prosjekter. Kontorplassering vil fortrinnsvis være i Vestfold /Telemark eller i Oslo området, eventuelt i nærheten av våre prosjekter. Du vil rapporterer til Manager Health & Safety, NCC Industry Nordic. Ustrakt reising må påregnes.

HMS-sjef

Vi søker deg som har stor interesse og kunnskap knyttet til HMS arbeid. Ditt mål og ambisjon vil alltid være å skape sikre arbeidsplasser der alle ansatte skal hjem hver dag i god behold. For denne stillingen ser vi for oss en person som er løsningsorientert og har en positiv innstilling for å fremme HMS arbeidet i bedriften. Du er opptatt av en tydelig HMS kultur både ved din tilstedeværelse ute i feltet, men også ved et overordnet ansvar. Som person har du evnen til å arbeide selvstendig og arbeider strukturert, noe som gjør at du leverer til avtalt tid i en hektisk hverdag.

Ord som pålitelig, energisk og høy integritet kjennetegner deg.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Ingeniør/ teknisk utdannelse
 • Relevant praktisk erfaring fra tilsvarande stillilng bransje
 • Gode IT kunnskaper
 • Gode norsk og engelsk kunnskaper både muntlig og skriftlig

Arbeidsoppgaver/ansvar for:

 • Støtte og veilede den operative delen av virksomheten
 • Bidra til kontinuerlig forbedringer og fokus på HMS aktivitet
 • Oppfølging av avviks - og forbedringstiltak med nødvendig rapportering
 • Rådgiver til ledelsens for å arbeide systematisk i forbedringsarbeidet i bedriften og bistå ved prioritering av satsningsområde
 • Rapportering knyttet til HMS
 • Aktiv rolle i risikovurderinger
 • Ansvar for oppfølging mot interne systemer

Som HMS-sjef i NCC Industry får du muligheten til å samarbeide med andre spesialister. Du blir en del av en dynamisk organisasjon med store muligheter for personlig og faglig utvikling. Du vil jobbe i et selskap som etterstreber å være i forkant av vår bransje, og være en del av et team med engasjerte kollegaer. Stillingen gir stor frihet og ansvar, og en hverdag i et miljø som både er spennende, variert og utfordrende.

NCC tilbyr også gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 7. Februar 2020

Søk her

Kontaktpersoner:

Mona Backlund
Health & Safety Manager, NCC Industry Nordic
+46 790 727 918

Tove Hernes

HR-sjef, NCC Industry AS

+47 907 25 032

Vis flere stillinger: