HMS-leder

AF Nybygg ble opprettet i 2017 som en ny forretningsenhet i AF Gruppen Norge AS med erfarne ressurser fra andre forretningsenheter i AF for å danne grunnlag for ytterligere vekst. AF Nybygg retter seg inn mot oppføring av nye komplette bygg. Prosjektene utføres innen boligbygg, offentlige bygg (skolebygg, omsorgsbygg, mv.), næringsbygg og andre typer nybygg. AF Nybygg utfører prosjekter i Stor-Oslo regionen, primært i Oslo og Akershus. Prosjektene kjennetegnes som komplekse, tidkrevende, spennende og har vanligvis en kontraktsverdi på over MNOK 100. AF Nybygg kan utføre alle typer entrepriser, herunder total-, general-, hoved- og samspillsentrepriser. Med prosjektutførelse av AF Nybygg får man innovative løsninger der vi digitaliserer smart og etter kundens behov. Fremtiden er her nå, og AF Nybygg har kompetansen som gjør at vi bygger morgendagens bygg i dag.

Firma AF Nybygg
FylkeOslo
Søknadsfrist18.11.2019

AF Nybygg opplever sterk vekst og søker nå etter en proaktiv HMS-leder som ønsker en langsiktig utvikling, og fordypning innen HMS-faget i byggebransjen.

I AF har vi en sterk HMS-kultur og solid fokus på systematikk. Vi søker etter deg som kan være med å lede videreutviklingen av AF Nybyggs HMS-arbeid, systemer og prosesser, samt evner å tilrettelegge for sikker og effektiv drift på alle nivåer i våre prosjekter. Du vil få gode muligheter for å påvirke utvikling av enheten på alle fagområder innenfor HMS (helse, arbeidsmiljø, ytre miljø, sikkerhet og A-krim). Du vil også kunne delta i AFs forumer på tvers av forretningsenhetene.

Du vil jobbe under og rapportere til AF Nybyggs HMSK- og Personalsjef. Arbeidssted er i det enkelte prosjekt etter behov, hvor du jobber sammen med og rapporterer til stedlig prosjektledelse. Normal vil det være fra oppstart av prosjektet og 6 måneder frem i tid, samt oppfølging i intensive faser.

Kvalifikasjoner

Rett kandidat bør ha minimum 5 års erfaring med HMS-arbeid, fortrinnsvis fra bygg og anlegg, og utdanning som ingeniør eller sivilingeniør. Inngående kjennskap til og erfaring med HMS-arbeid kan kompensere for formell utdanning. Det er positivt om du har praktisk erfaring fra prosjekter, enten som fagarbeider eller funksjonær. Kjenner du i tillegg til og utviser forståelse for hvordan ting fungerer på en byggeplass så kan du være den rette kandidat.

Personlige egenskaper

Vi leter etter en detaljorientert person med evne til å se det store bildet. Du ser muligheter og beskriver utviklingsbehov. Du er foroverlent og dyktig til å prioritere. Samtidig er du strukturert, grundig og nytenkende. Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å videreutvikle og jobbe med HMS-arbeidet i AF Nybygg på sikt.

Rollen krever at du jobber selvstendig, at du er serviceinnstilt og tålmodig. Du bør være flink til å formidle din kunnskap og bidra til den gode kulturen vi er så stolte av i AF.

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter god entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder.

Spørsmål om stillingen

Jørgen Mathisen

Direktør, AF Nybygg

Telefon 924 99 958

Annette Strøno

HR-sjef Rekruttering

Telefon 920 20 210

Søk stilling

Vis flere stillinger: